Închide meniul

Sergio Aguero, prima reacţie după ce a semnat cu FC Barcelona: „Este cea mai bună echipă din lume! Un pas mare în carieră!”

Dragoș Vasile Publicat: 31 mai 2021, 19:05

Sergio Aguero, prima reacţie după ce a semnat cu FC Barcelona: „Este cea mai bună echipă din lume! Un pas mare în carieră!

Profimedia

Sergio Aguero şi Leo Messi

  • Sergio Aguero, în culmea fericirii după ce a semnat cu FC Barcelona
  • Argentinianul aşteaptă cu nerăbdare să joace alături de Messi

Sergio Aguero, în culmea fericirii după ce a semnat cu FC Barcelona. Atacantul vrea să câştige cât mai multe trofee în tricoul „blaugrana”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Aguero, în culmea fericirii după ce a semnat cu FC Barcelona: „Este un pas mare în carieră”

„Barcelona este cea mai bună echipă din lume, toţi ştim asta. A fost o decizie foarte bună. Este un pas mare în carieră şi sunt fericit. Sper să contribui la cât mai multe reuşite pentru club.

Sper să îmi ajut cât de mult pot. Suntem o echipă unită şi o să dau tot ce am mai bun. Îmi doresc să realizăm lucruri mari la finalul sezonului. Sper ca fanii să fie încântaţi. Deja m-au văzut cum joc pentru altă echipă.

Reclamă

Am ajuns în Europa la 18 ani, la Atletico, care m-a ajutat enorm în carieră. Apoi m-am dus la Manchester City şi toată lumea ştie ce înseamnă Premier League. Acolo mi-am schimbat stilul de joc. Am o poziţie preferată. O să încerc să aduc experienţa din Anglia aici”, a declarat Aguero, citat de Marca.

Reclamă
Citește și:

Sergio Aguero a fost prezentat oficial la FC Barcelona

Sergio Aguero a semnat un contract valabil timp de două sezoane cu FC Barcelona. Argentinianul va avea o clauză de reziliere în valoare de 100 de milioane de euro.

Atacantul de 32 de ani se va alătura lui Messi&Co pe 1 iulie. Până atunci, Sergio Aguero va merge la naționala Argentinei, unde va disputa meciurile cu Chile și Columbia din calificările pentru Campionatul Mondial din 2022.

Reclamă 4 / 0/3

Sergio Aguero este familiar cu La Liga. Manchester City l-a transferat chiar de la o rivală a Barcelonei, Atletico Madrid, pentru 40 de milioane de euro. Ba mai mult, Lionel Messi este naşul lui Benjamin, fiul atacantului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona
Extra • 17 mart., 16:37
FOTO
Ermal Krasniqi a ajuns la Barcelona! Frumoasa sa soție a postat imaginea care a surprins pe toată lumea
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League
Liga Campionilor • 15 mart., 13:38
Un nou duel între PSG și Barcelona, în sferturile UEFA Champions League. Mbappe și vedetele lui Xavi, gata de spectacol
Xavi a venit cu un răspuns acid pentru contestatari, după Barcelona - Napoli 3-1
Liga Campionilor • 13 mart., 8:02
Xavi, răspuns acid pentru contestatari după Barcelona – Napoli 3-1: „Ne-au spus că suntem bufonii Ligii! Acum, ce facem?”
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli
Liga Campionilor • 12 mart., 23:25
Barcelona a scris istorie în meciul cu Napoli! Xavi a titularizat doi puşti pentru a ataca sferturile Champions League