Închide meniul

Sergio Aguero spune că Van Dijk a fost cel mai dificil oponent al său: ”Doi pași ai lui sunt 50 pentru mine”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 mai 2020, 14:26

Sergio Aguero spune că Van Dijk a fost cel mai dificil oponent al său: ”Doi pași ai lui sunt 50 pentru mine”

DPA Images / Peter Byrne via hepta

Sergio Aguero spune că Van Dijk a fost cel mai greu oponent al său: ”Doi pași ai lui sunt 15 pentru mine”

Aguero a oferit un interviu pentru El Chiringuito despre oponenții săi direcți din Premier League. El l-a lăudat pe olandez, pe care îl consideră unul dintre cei mai buni fundași din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Aguero: ”Doi pași ai lui Van Dijk sunt 50 pentru mine”

Sergio Aguero a avut doar cuvinte de laudă pentru fundașul central al lui Liverpool. 

”Cu toții știm că Van Dijk este unul dintre cei mai bun fundași centrali din lume. Este puternic, înalt și atletic. Este foarte bun în duelurile unu la unu pentru că își folosește corpul bine.

Are niște picioare foarte lungi. Ai spune că nu este atât de rapid, dar poate face multe cu acele picioare. Doi pași ai lui sunt 50 pentru mine”, a spus Aguero pentru El Chiringuito.

Sergio Aguero spune că Van Dijk este foarte puternic mental

Sergio Aguero a mai spus că Van Dijk nu își folosește doar abițitățile fizice, ci și cele mentale.

Reclamă

”Este fascinant cum încearcă să se apere. Nu este nervos în timp ce vrea să te oprească, ci foarte calm. Ăsta e un minus pentru atacanți pentru că știe cum să ne oprească.

Eu sunt rapid și îmi place să driblez. El mă așteaptă, nu intervine și te ține pe loc. Apoi vine un alt coleg și îl ajută. Este foarte bun la acest lucru”, a mai spus Aguero pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și