Închide meniul

Sergio Aguero spune că Van Dijk a fost cel mai dificil oponent al său: ”Doi pași ai lui sunt 50 pentru mine”

Antena Sport Publicat: 3 mai 2020, 14:26

Reclamă
Sergio Aguero spune că Van Dijk a fost cel mai dificil oponent al său: ”Doi pași ai lui sunt 50 pentru mine”

DPA Images / Peter Byrne via hepta

Sergio Aguero spune că Van Dijk a fost cel mai greu oponent al său: ”Doi pași ai lui sunt 15 pentru mine”

Aguero a oferit un interviu pentru El Chiringuito despre oponenții săi direcți din Premier League. El l-a lăudat pe olandez, pe care îl consideră unul dintre cei mai buni fundași din lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Aguero: ”Doi pași ai lui Van Dijk sunt 50 pentru mine”

Sergio Aguero a avut doar cuvinte de laudă pentru fundașul central al lui Liverpool. 

”Cu toții știm că Van Dijk este unul dintre cei mai bun fundași centrali din lume. Este puternic, înalt și atletic. Este foarte bun în duelurile unu la unu pentru că își folosește corpul bine.

Are niște picioare foarte lungi. Ai spune că nu este atât de rapid, dar poate face multe cu acele picioare. Doi pași ai lui sunt 50 pentru mine”, a spus Aguero pentru El Chiringuito.

Sergio Aguero spune că Van Dijk este foarte puternic mental

Sergio Aguero a mai spus că Van Dijk nu își folosește doar abițitățile fizice, ci și cele mentale.

Reclamă
Reclamă

”Este fascinant cum încearcă să se apere. Nu este nervos în timp ce vrea să te oprească, ci foarte calm. Ăsta e un minus pentru atacanți pentru că știe cum să ne oprească.

Eu sunt rapid și îmi place să driblez. El mă așteaptă, nu intervine și te ține pe loc. Apoi vine un alt coleg și îl ajută. Este foarte bun la acest lucru”, a mai spus Aguero pentru sursa citată.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:09

Ştefan Radu, interviu rar la un an de la retragere! Unde a fost susprins fostul internaţional

13:52

Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Ovidiu Ionescu şi-au aflat adversarii de la China Smash 2024 şi vor juca live în AntenaPLAY

13:31

Cine îl va înlocui pe Kylian Mbappe, în derby-ul cu Atletico! Planul lui Ancelotti la Real Madrid, după accidentarea francezului

13:22

Cum va arăta Formula 1 peste 50 de ani? Opinia lui Adrian Georgescu

13:18

Gigi Becali i-a dat un sfat lui Vlad Chiricheş, după FCSB – RFS 4-1! Mesaj clar al patronului campioanei: „N-ai cu cine!”

12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și