Închide meniul

Sergio Ramos, coșmar fără sfârșit! Debutul la PSG s-a amânat din nou. Anunțul de ultimă oră făcut de clubul parizian

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 octombrie 2021, 17:25

Sergio Ramos, coșmar fără sfârșit! Debutul la PSG s-a amânat din nou. Anunțul de ultimă oră făcut de clubul parizian

Reacţia lui Sergio Ramos, după ce a aflat că va juca împotriva celor de la Real Madrid în UCL

Profimedia

Sergio Ramos încă nu dă semne de viață la PSG. Clubul parizian a anunțat că fundașul spaniol nu se poate antrena cel puțin până săptămâna viitoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos, coșmar fără sfârșit la PSG

Asta înseamnă că Ramos va rata sigur meciul cu Lille din campionat, programat în acest week-end, meci în care fanii sperau să-l vadă pentru prima dată în tricoul lui PSG. De asemenea, fostul căpitan de la Real Madrid e incert și pentru duelul cu RB Leizpig, din Champions League, de săptămâna viitoare.

Sergio Ramos a fost adus alături de Lionel Messi, Giorgio Wijnaldum, Donnarumma şi Hakimi pentru un dream team la PSG, dar accidentările l-au tras în jos pe fostul căpitan al lui Real Madrid.

10 milioane de euro este la salariul lui Sergio Ramos la PSG, mai puțin decât „coloșii” Messi, Neymar și Mbappe. Ramos a refuzat oferte de la două echipe de top din Premier League: Manchester City şi Arsenal ca să joace la Paris.

Reclamă

Citește și:

PSG ar vrea să scape de Sergio Ramos

Sergio Ramos nu a fost inclus în lotul lui Mauricio Pochettino pentru nicio partidă, iar Leonardo consideră că despărţirea de fostul căpitan al Realului e cea mai profitabilă afacere pentru parizieni. Ei ar scăpa de salariul de 10 milioane de euro al ibericului, susţine El Nacional.

Mai mult, PSG ar câştiga şi o sumă de transfer. Sursa citată anunţă că Premier League ar fi următoarea destinaţie a lui Ramos, acolo unde ar fi aşteptat cu braţele deschise de Cristiano Ronaldo şi Raphael Varane, la Manchester United.

Patru trofee Champions League şi cinci titluri în La Liga a cucerit Sergio Ramos cu Real Madrid. Căpitanul „galacticilor” a jucat 671 de meciuri la madrileni, pentru care a înscris 101 goluri şi a oferit 40 de pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Sergio Ramos, coșmar fără sfârșit
  • Debutul la PSG s-a amânat din nou

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21
apr.
0:08
„100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2
23:51 Gigi Becali, replică imediată după atacurile lui Dan Şucu: „Cum să câştige dacă nu a ajuns la poarta noastră?” 23:42 Daniel Niculae nu s-a putut abţine după FCSB – Rapid 2-2. Reacţie din şase cuvinte a preşedintelui din Giuleşti 23:31 Dan Şucu, reacţie explozivă după FCSB – Rapid 2-2: „Singuri împotriva tuturor! Arbitraj ostil!” Critici pentru fanii FCSB-ului 23:20 „Doar opinia lui contează!” Florinel Coman a dezvăluit cum se sfătuiește cu Gică Hagi, după FCSB – Rapid 2-2 23:13 Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!” 23:10 Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!” 23:00 „VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2! 22:53 Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?” 22:49 „Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2! Vezi toate știrile
Citește și