Închide meniul

Sergio Ramos, fundașul golgheter! A pornit pe urmele lui Roberto Carlos după golul marcat în Real Madrid – Atalanta 3-1

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 martie 2021, 20:39

Sergio Ramos, fundașul golgheter! A pornit pe urmele lui Roberto Carlos după golul marcat în Real Madrid – Atalanta 3-1

profimediaimages

Sergio Ramos, gol din penalty împotriva Atalantei

Sergio Ramos a înscris împotriva Atalantei din penalty. Rafael Toloi l-a faultat în careu pe Vinicius. Căpitanul lui Real Madrid a șutat perfect de la punctul cu VAR, în plasa laterală. Sportiello n-a avut nicio șansă!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost reușita cu numărul 15 pentru Sergio Ramos în UEFA Champions League. Este al doilea fundaș ca număr de goluri din istoria competiției. Doar legendarul Roberto Carlos are mai multe goluri.

Sergio Ramos, 15 goluri în UEFA Champions League

A fost doar al doilea meci pentru Sergio Ramos de la revenirea după accidentare. Fundașul de 34 de ani a avut o problemă la menisc care l-a ținut mai mult de două luni în afara terenului. 

Sergio Ramos a fost înlocuit la patru minute după ce a marcat. Nici în meciul cu Elche din La Liga n-a fost integralist. Zidane l-a schimbat atunci în minutul 61.

Reclamă

Sergio Ramos vrea să joace până la 40 de ani

Deși va împlini 35 de ani la sfârșitul lui martie, Ramos nu se gândește deloc la retragere. De altfel, acesta vrea să joace încă cinci ani la cel mai înalt nivel.

"Pot să joc încă cinci ani la cel mai înalt nivel. Dacă nu voi avea probleme cu accidentările, mentalitatea mă va ajuta", a spus Sergio Ramos.

Sergio Ramos se află la Real Madrid din 2005. El a strâns peste 650 de meciuri în tricoul blanco și a înscris 101 de goluri pentru galactici. Ramos a cucerit patru trofee Champions League și cinci titluri în La Liga alături de Real Madrid.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Sergio Ramos, 15 goluri în UEFA Champions League
  • A pornit pe urmele lui Roberto Carlos

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat Vezi toate știrile
Citește și