Închide meniul
VIDEO

PSG – Nantes 4-0! Sergio Ramos, gol fabulos cu călcâiul! Lionel Messi şi Neymar au marcat şi ei goluri superbe în Supercupa Franţei

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 iulie 2022, 22:37

PSG – Nantes 4-0! Sergio Ramos, gol fabulos cu călcâiul! Lionel Messi şi Neymar au marcat şi ei goluri superbe în Supercupa Franţei

Sergio Ramos, gol fabulos cu călcâiul în PSG - Nantes

Profimedia

Sergio Ramos, gol fabulos cu călcâiul. Lionel Messi şi Neymar au marcat şi ei super-goluri în Supercupa Franţei. PSG s-a impus în faţa celor de la Nantes cu 4-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos a marcat al treilea gol al celor de la PSG în Supercupa Franţei cu Nantes. Ramos a trimis mingea în poartă cu călcâiul din doar 2 metri.

Update: Neymar a mai marcat o dată, din penalty.

Sergio Ramos, gol fabulos cu călcâiul

Video AICI cu golul fabulos marcat de Sergio Ramos. 

Campioana Franţei a avut o primă repriză de vis cu Nantes, iar Messi şi Neymar au făcut show.

Reclamă

Fără Kylian Mbappe, care nu a fost inclus în lot, spectacolul a fost asigurat de celelalte staruri din atacul stelar de la PSG. Primul care a lovit a fost Lionel Messi, care a marcat după ce a driblat şi portarul.

Lionel Messi şi Neymar, show total în Supercupa Franţei

Lionel Messi a marcat în minutul 22, după ce a primit o pasă şi a driblat portarul.

Video AICI cu golul marcat de Lionel Messi.

Reclamă 4 / 0/3

Neymar a ieşi el la rampă în prelungirile primei reprize. Acesta a executat perfect o lovitură liberă de la marginea careului şi a dus scorul la 2-0.

Video AICI cu execuţia fabuloasă a lui Neymar. 

Lionel Messi, la PSG până în 2024. Francezii vor să-i prelungească pe încă un sezon contractul starului argentinian

Lionel Messi ar putea fi jucătorul lui PSG până în vara lui 2024. Conducerea campioanei Franţei vrea să-i prelungească actualul contract al starului argentinian pentru încă un sezon.

PSG se pregăteşte de noul sezon de Ligue 1, alături de un nou antrenor. Christophe Galtier a fost instalat pe banca lui PSG, după demiterea lui Mauricio Pochettino.

Conducerea clubului francez Paris Saint-Germain doreşte să-i prelungească cu un an, până în iunie 2024, contractul atacantului argentinian Lionel Messi, anunţă cotidianul sportiv Marca.

Campioana en titre a Franţei nu vrea să renunţe la veniturile suplimentare generate de prezenţa starului sud-american pe Parc des Princes, în ciuda faptului că randamentul sportiv al lui Messi în primul său an la PSG a fost departe cei cel arătat anterior în cele 17 sezoane petrecute la FC Barcelona. Messi a generat profituri uriaşe pentru clubul parizian, într-un singur sezon petrecut în capitala Franţei.

Lionel Messi (35 de ani) a semnat un contract pe două sezoane cu PSG, care expiră în iunie 2023, iar intenţia sa iniţială era de a încerca apoi o ultimă aventură în Liga profesionistă nord-americană (MLS), înainte de a spune adio fotbalului.

Reclamă

Lionel Messi amână răspunsul pentru şefii grupării de pe Parc de Princes, până după Cupa Mondială din Qatar. Fostul jucător de la Barcelona ţinteşte să cucerească, alături de naţionala Argentinei, singurul trofeu care îi lipseşte din palmares.

Recomandări
  • Sergio Ramos, gol fabulos cu călcâiul
  • Messi şi Neymar au marcat şi ei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
Vezi toate știrile
Citește și