Închide meniul

Sergio Ramos, revenire spectaculoasă! Zinedine Zidane ar putea să-l folosească în returul cu Chelsea din Champions League

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 aprilie 2021, 15:20

Sergio Ramos, revenire spectaculoasă! Zinedine Zidane ar putea să-l folosească în returul cu Chelsea din Champions League

Sergio Ramos, la un pas de PSG

profimediaimages

Sergio Ramos s-a accidentat la începutul lunii aprilie, acuzând probleme musculare. Între timp, căpitanul echipei Blanco s-a infectat și cu COVID-19. Ramos s-a refăcut complet și s-a antrenat normal alături de colegi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergio Ramos ar putea juca în Chelsea – Real Madrid

Sergio Ramos n-a mai jucat în Champions League de la returul cu Atalanta din faza "optimilor", disputat pe 16 martie. Veteranul de 35 de ani jucat atunci 64 de minute, reușind chiar să-și treacă numele pe lista marcatorilor. Real a câștigat acel meci cu 3-1.

Împotriva lui Chelsea, Ramos ar putea să fie arma secretă pentru Zinedine Zidane. Ultimele două eliminări ale lui Real Madrid din Champions League, împotriva lui Manchester City (2020) și Ajax (2019), s-au produs fără Sergio Ramos în teren. 

În tur, pe "Alfredo Di Stefano", Real Madrid și Chelsea au încheiat la egalitate, scor 1-1. În actuala ediție de Liga Campionilor, căpitanul madrilenilor a jucat doar 4 partide, dar a înscris 2 goluri. 

Reclamă

Sergio Ramos ar putea juca și în La Liga

Până la meciul cu Chelsea, Real Madrid are meci în La Liga împotriva celor de la Osasuna. Ramos ar putea să-și facă apariția pe teren ca să-și reintre în ritm. 

”Sergio Ramos se antrenează alături de noi, iar asta înseamnă că poate juca. Vom vedea ce este de făcut atunci când vom alege jucătorii, dar Sergio este în formă și pregătit să intre pe teren”, a spus Zidane la conferința de presă premergătoare partidei.

Real Madrid este pe poziția secundă în La Liga, cu cinci etape înainte de finalul campionatului. 71 de puncte au elevii lui Zinedine Zidane, cu două mai puțin decât liderul Atletico Madrid. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și