Închide meniul

Sergio Ramos și l-a tatuat pe ”Crevete”. Are peste 30 de desene pe piele!

Reclamă

Cătălin Oprișan Publicat: 24 mai 2021, 13:48

Sergio Ramos și l-a tatuat pe ”Crevete”. Are peste 30 de desene pe piele!

Sergio Ramos este unul dintre cei mai mari fani Camaron, mai ales că ambii sunt născuți în Andalucia

Chiar dacă Real Madrid nu a cucerit nimic în acest sezon, chiar dacă nu știe de va continua, au ba, la cel mai galonat club din lume, chiar dacă nu a prins tricoul în momentul în care Luis Enrique a anunțat lotul pentru EURO, Sergio Ramos a avut timp să-și facă un nou tatuaj. De această dată e ceva mai special: Camaron de la Isla, cunoscut drept ”Camaron”, un cântăreț spaniol de etnie rromă, considerat a fi cel mai mare cantautor de flamenco contemporan și unul dintre cei mai tari din istorie!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Camaron Forever” apare scris, în timp ce cântărețul apare bătând din palme, în stilul său inconfundabil.

Jose Monje Cruz s-a născut în 1950, penultimul dintre cei opt frați au unei familii de etnie rromă. Un unchi l-a botezat ”Crevete” și așa i-a rămas numele. A abandonat școala, pentru a se trage lângă al său tată, cântăreț de flamenco. Casa lor era mereu frecventată de cântăreți imenși, precum Manolo ”Melcul” Caracol ori Antonio Mairena. Cum seniorul s-a stins, pe când Camaron avea doar șapte ani, cel mic a început să cânte într-o stație de tramvai din San Fernando, Cadiz.

La 12 ani câștiga deja primul concurs, la un festival în Cordoba. Începe să fie cunoscut în toată Andalucia, demonstrându-și arta. Din 1968 are loc fix la Torres Bermejas din Madrid, unde va sta 12 ani, acompaniat de chitara lui Paco Cepero. Colaborează cu imensul Paco de Lucia. Se căsătorește cu Dolores ”Scânteia” Montoya, cu care va avea patru copilași. În 1987, are trei zile pline la ”Cirque d’Hiver”, în Paris. Doi ani mai târziu, scoate pe piață ”Soy Gitano”, cel mai vândut album flamenco din istorie.

Camaron de la Isla a decedat pe 2 iulie 1992, la Spitalul Universitar din Badalona, Barcelona, la 41 de ani, victima unui cancer pulmonar.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 22:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-0. Răzvan Lucescu luptă ACUM pentru semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în cupele europene 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet Vezi toate știrile
Citește și