Închide meniul

Sheikh Mansour nu se uită la bani! Șeicul lui Manchester City va plăti TOATE biletele fanilor la finala Champions League

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 mai 2021, 18:54

Sheikh Mansour nu se uită la bani! Șeicul lui Manchester City va plăti TOATE biletele fanilor la finala Champions League

profimediaimages

Sheikh Mansour plătește tot

Șeicul lui Manchester City plătește tot. 6.000 de suporteri al lui Manchester City vor beneficia de pe urma gestului lui Sheikh Mansour. Pe lângă plata biletelor, fanii ar fi trebuit să suporte și costurile pentru testarea PCR obligatorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șeicul lui Manchester City plătește tot!  Mansour va finanța biletele fanilor pentru finala Champions League

„Pep și echipa au avut un sezon cu adevărat remarcabil, iar atingerea finalei Ligii Campionilor după un an foarte provocator reprezintă un moment cu adevărat istoric pentru club. Prin urmare, este foarte important ca un număr cât mai mare de fani să aibă ocazia să participe la acest joc special. Mai ales cei care au sprijinit Manchester City în momente bune, dar și în rele de atâția ani”, a declarat Sheikh Mansour, pentru site-ul oficial al lui Manchester City.

Finala Manchester City – Chelsea se va disputa pe 29 mai, la Porto. Meciul era programat inițial la Istanbul, dar a fost mutat din cauza situației pandemice din Turcia. Ambele echipe vor avea câte 6.000 de fani prezenți la stadion.

Mateu Lahoz va arbitra finala Champions League 2021

Finala sută la sută englezească din sezonul 2020-2021 al Champions League va fi arbitrată de spaniolul Antonio Miguel Mateu Lahoz.

Lahoz, în vârstă de 44 de ani, va fi ajutat de conaţionaii săi Pau Cebrián Devis şi Roberto Díaz Pérez del Palomar. Rezervă va fi Carlos del Cerro Grande.

Reclamă

Chelsea a ajuns în ultimul act după ce a trecut cu 3-1 la general de Real Madrid, în semifinale. De cealaltă parte, City i-a administrat un neverosimil 4-1 lui PSG.

Pentru Chelsea, este a treia finală de UCL din istoria clubului. Londonezii au pierdut cu Manchester United în 2008, dar au învins-o pe Bayern în 2012. City n-a mai niciodată în ultimul act până acum.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” Vezi toate știrile
Citește și