Închide meniul

Show în Europa | Stanciu, pasă de gol contra lui Niţă, în Slavia – Sparta 2-0. Ronaldo a ratat cu poarta goală în Juventus – Genoa 3-1. Atletico a revenit pe primul loc în La Liga

Alexandru Ivan Publicat: 11 aprilie 2021, 18:15

Show în Europa | Stanciu, pasă de gol contra lui Niţă, în Slavia – Sparta 2-0. Ronaldo a ratat cu poarta goală în Juventus – Genoa 3-1. Atletico a revenit pe primul loc în La Liga

DPA Images / Ond vias Hepta

Nicolae Stanciu, pasă de gol contra lui Florin Niţă, în Slavia-Sparta 2-0

  • Victorii pentru Stanciu și Ianis Hagi
  • Răzvan Marin, titular contra liderului din Italia

UPDATE: Betis – Atletico s-a terminat 1-1. Echipa lui Simeone a revenit pe primul loc. Are un punct peste Real Madrid şi două peste Barcelona.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE: Betis – Atletico 1-1. Tello a egalat în minutul 20.

UPDATE: Betis – Atletico 0-1. Carrasco a dechis scorul încă din minutul 5.

Reclamă

UPDATE: A început Betis – Atletico, meciul în care echipa lui Simeone vrea să revină pe primul loc în La Liga. 

UPDATE: Slavia Praga – Sparta Praga 2-0. Derby-ul din Capitala Cehiei s-a terminat cu victoria clară a gazdelor, la care Stanciu a jucat până în minutul 55. Niţă a rămas pe teren până la final la Sparta.

Reclamă

UPDATE: Slavia Praga – Sparta Praga 1-0. Nicolae Stanciu a contribuit decisiv la reuşita lui Holes, care l-a învins pe Florin Niţă. 

VEZI AICI PASA DE GOL A LUI STANCIU

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE: Tottenham – Manchester United 1-3. Mason Greenwood şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor şi a stabilit rezultatul final.

UPDATE: Tottenham – Manchester United 1-2. Cavani a dat lovitura la Londra!

UPDATE: Tottenham – Manchester United 1-1. Fred a egalat pentru oaspeţi. Brazilianul a reuşit primul gol pentru United din 2018 încoace.

UPDATE: Tottenham – Manchester United 1-0. Son a deschis scorul pentru trupa lui Mourinho.

Reclamă

UPDATE: Ronaldo a ratat cu poarta goală. Mingea trimisă de el în minutul 21 a lovit bara.

VEZI AICI RATAREA LUI CRISTIANO RONALDO!

La finalul meciului Juventus-Genoa 3-1, portughezul a fost criticat pentru că şi-a aruncat tricoul pe gazon. 

UPDATE: Rangers – Hibernian 2-1. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 72, când gazdele conduceau cu 2-0.

UPDATE: Rangers – Hibernian 1-0 la pauză. Aribo a marcat unicul gol pentru campioana Scoţiei. Ianis Hagi se află pe banca de rezerve. 

UPDATE: Juventus – Genoa 3-1. Fluier final la Torino. "Bătrâna Doamnă" a câştigat al doilea meci consecutiv în Serie A. Elevii lui Pirlo se află în acest moment la 12 puncte în spatele liderului Inter.

UPDATE: Aris – AEK Atena 1-3. Ionuţ Nedelcearu a câştigat duelul împotriva lui Cristi Ganea.

UPDATE: Juventus – Genoa 3-1. Elevii lui Pirlo au punctat din nou. Weston McKennie şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor.

UPDATE: Juventus – Genoa 2-1. Gianluca Scamacca a redus din diferenţă, din pasa lui Nicolo Rovella.

UPDATE: Juventus – Genoa 2-0. Alvaro Morata a majorat avantajul gazdelor.

UPDATE: Juventus – Genoa 1-0. Dejan Kulusevski a deschis scorul pentru echipa lui Andrea Pirlo.

UPDATE: A început meciul Juventus – Genoa! Radu Drăguşin este rezervă la gazde. Ronaldo, în atacul lui Pirlo!

UPDATE: Inter – Cagliari 1-0! Trupa lui Conte a câştigat la limită şi îşi menţine avansul de 11 puncte faţă de AC Milan. 

UPDATE: Inter – Cagliari 1-0! GOOOL Matteo Darmian. Fostul jucător de la Manchester United a deschis scorul din pasa lui Achraf Hakimi. 

UPDATE: A început duelul dintre Inter și Cagliari. Răzvan Marin este titular. 

Meciuri tari în Serie A

Inter are 8 puncte în fruntea ierarhiei din Serie A și un meci mai puțin disputat. Cagliari și Răzvan Marin vor încerca să pună capăt seriei de 10 victorii consecutive ale nerazzurrilor.

Juventus încă e pe urmele lui Inter, chiar daca e la 12 lungimi în spatele liderului. Bianconerii joacă cu Genoa și nu își permit pași greșiți. Radu Drăgușin (19 ani) tocmai și-a prelungit contractul cu Juve.

Ștefan Radu va mai pune un meci la recordul istoric stabilit la Lazio. După ce a devenit jucătorul cu cele mai multe prezențe din istoria clubului, românul visează să joace din nou in UEFA Champions League. Pentru asta, Lazio trebuie să câștige în deplasarea de la Hellas Verona.

Tottenham – Manchester United, derby-ul zilei în Premier League

Jose Mourinho își înfruntă fosta echipă. Londonezii sunt la cinci puncte de locurile de UEFA Champions League, competiție pe care n-au voie să o rateze și în sezonul următor.

United ocupă poziția secundă, dar e departe de titlu. City și Guardiola au 14 puncte avans în fruntea clasamentului. Chiar dacă își va câștiga cele două restanțe, United tot ar mai avea de recuperat 8 puncte cu 6 etape rămase de disputat. 

Stranierii români, în acțiune

Iani Hagi și Rangers sunt deja campioni în Scoția. Românul îi poate câștiga încrederea lui Gerrard definitiv dacă va avea prestații bune în meciurie rămase de disputat în Scoția. Primul este împotriva lui Hibernian.

În Grecia, Ladislau Boloni și Panathinaikos joacă cu liderul Olympiacos. În ultima întâlnire cu rivala, echipa românului s-a impus dramatic, cu 2-1. Și Cristi Ganea și Ionuț Nedelcearu au meci astăzi. Cei doi sunt față în față în Aris – AEK Atena.

În Turcia, românii de la Kayserispor luptă în continuare pentru evitarea retrogradării. Echipa lui Săpunaru, Alibec și Lung primește vizita lui Antalyaspor.  

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia - România 3-2. Ce a spus fostul internațional despre fiul „Regelui”.
AntenaPLAY • 27 mart., 19:33
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!”
Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:42
„Am şi eu un băiat şi sunt fericit!” Gică Hagi, reacţie savuroasă după ce Ianis Hagi a marcat în Columbia – România
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid
AntenaPLAY • 27 mart., 17:09
Comentatorii din Columbia, reacție fabuloasă după ce Ianis Hagi a marcat în amicalul de la Madrid: „Un deja-vu!”