Închide meniul

Şi-a pus definitiv suporterii în cap? Mircea Lucescu, la prezentarea oficială de la Dinamo Kiev: "Nu mă dezic de Şahtior, sentimentele sunt în continuare"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 iulie 2020, 10:51

Şi-a pus definitiv suporterii în cap? Mircea Lucescu, la prezentarea oficială de la Dinamo Kiev: "Nu mă dezic de Şahtior, sentimentele sunt în continuare"

Abaca Press / AA via Hepta

Mircea Lucescu a fost prezentat oficial la Dinamo Kiev

Fanii de la Dinamo Kiev nu au uitat că Lucescu le-a fost rival timp de 12 ani pe banca celor de la Şahtior Donetk. Aceştia au cerut ca tehnicianul român să plece urgent de la echipă şi chiar au trecut la ameninţări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La prezentarea oficială de la Dinamo Kiev, Lucescu a vorbit şi despre Şahtior Donetk, echipă ce i-a rămas în suflet. 

"Șahtior e o istorie extraordinară. Sentimentele, emoțiile sunt în continuare. Nu se pune problema ca eu să mă dezic de ceea ce s-a întâmplat în perioada aceea. Eu sunt antrenor profesionist, știu să împart emoții, sentimente și ce înseamnă datorie profesională.

Președintele lui Dinamo Kiev m-a invitat pentru a-i ajuta pe acești tineri jucători să crească. Era un lucru pe care nu-l puteam refuza și sper să-mi dea satisfacții. Prima mea datorie e să-i fac să crească pe acești jucători, să facă performanță.

Nu am venit să-mi iau vreo revanșă faţă de Șahtior. Am numai respect pentru tot ceea ce s-a întâmplat acolo, am respect pentru suporteri, pentru conducere, pentru jucătorii de acolo. Dar aia e partea istorică, asta e partea de acum. Eu vreau să continui în lumea fotbalului și să mă bucur de rezultat", a spus Mircea Lucescu la prezentarea oficială de la Dinamo Kiev. 

Reclamă

Mircea Lucescu a dezvăluit ce l-a convins să vină la Dinamo Kiev

"Am urmărit cu atenție conferința de presă a președintelui Igor Surkis și m-a surprins că s-a vorbit mult de raportul cu suporterii și mai puțin de ce ar trebui să facem noi, cei care ne ocupăm de soarta lui Dinamo Kiev.

Nicăieri unde am fost, nu am adus schimbări radicale. Am dat și dau încredere totală jucătorilor care au evoluat, până la proba contrarie. Avem o săptămână la dispoziție. Din România nu am putut să văd campionatul ucrainean, dar din informațiile avute în ultimul timp am încercat să-mi fac o idee despre ceea ce înseamnă valoarea jucătorilor.

Voi avea discuții individuale cu toți jucătorii pentru a cunoaște starea lor de spirit. Eu cred că Dinamo are o echipă plină de jucători talentați. Au nevoie de o schimbare în modul de a gândi fotbalul și de a pregăti jocul.

Reclamă 4 / 0/3

În ceea ce privește transferurile, am avut o discuție cu scouting-ul. Am vrut să văd ce jucători s-au urmărit în toată această perioadă. Ei cunosc cel mai bine necesitățile echipei. Voi continua și mâine. Nu vreau să dau nume și nici necesitățile echipei până când nu voi fi convins de ce trebuie schimbat", a mai spus Lucescu.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și