Închide meniul

„Simt nevoia să caut noi provocări” Florin Andone a plecat de la Eldense! Dinamo l-ar fi pus deja pe lista de transferuri!

Alex Ioniță Publicat: 5 iunie 2024, 19:22

Reclamă
„Simt nevoia să caut noi provocări Florin Andone a plecat de la Eldense! Dinamo l-ar fi pus deja pe lista de transferuri!

Florin Andone a plecat de la Eldense!

Florin Andone / Profimedia

Florin Andone a plecat de la Eldense! Atacantul român și-a încheiat contractul cu formația din al doilea eșalon al fotbalului spaniol după un singur an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar Andone a făcut anunțul plecării, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

Florin Andone a plecat de la Eldense!

„Dragi fani, aș vrea să vă informez că, din 30 iunie, nu voi mai fi jucătorul lui CD Eldense.

Apreciez profund interesul și preocuparea pe care le-ați manifestat pentru viitorul meu, dar în acest moment al carierei mele, simt nevoia să caut noi provocări fotbalistice care să-mi permită să continui să cresc.

Mă simt foarte mândru și fericit că am putut contribui la salvarea echipei în Divizia a II-a. Au fost momente intense și pline de satisfacții. Întotdeauna voi lua cu mine amintirile acestei etape.

Reclamă
Reclamă

Din toată inima, le doresc mult succes fanilor acestui club minunat. Pasiunea și sprijinul vostru necondiționat au fost o inspirație. Vă doresc tot binele pentru sezonul viitor și sunt sigur că CD Eldense va continua să facă istorie.

Cu dragoste și recunoștință, Florin”, a anunțat atacantul.

Acum, potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, românul poate avea prima aventură din carieră în Liga 1.

Reclamă

Dinamo este echipa care îl vrea pe fostul atacant al echipei naționale. Acesta s-a mai aflat pe lista „câinilor” și în iarnă, însă la momentul respectiv mutarea nu s-a concretizat.

O nouă plecare de la Dinamo

Până la reunire, Sorin Colceag va pleca de la Dinamo, notează prosport.ro. Antrenorul se va despărţi de formaţia din Ştefan cel Mare în această vară, după trei sezoane petrecute la echipă.

Colceag a făcut parte din staff-ul lui Ovidiu Burcă şi a rămas la echipă şi după venirea lui Zeljko Kopic, la finalul anului trecut. Colceag a fost pentru o perioadă şi antrenor interimar la Dinamo, în 2021, după plecarea lui Dario Bonetti.

Din 2021, Sorin Colceag a fost antrenor la Dinamo II, pentru câteva luni, şi ulterior a fost unul dintre secunzii echipei mari a „câinilor”.

După plecarea lui Sorin Colceag, în staff-ul lui Zeljko Kopic de la Dinamo vor mai rămâne Iulian Mihăescu şi Marijo Tot, ambii antrenori secunzi, Allesandro Caparco, antrenor cu portarii, şi preparatorii fizici Aleksa Boskovic şi Mădălin Udrea.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și