Închide meniul
NEWS ALERT

Sinisa Mihajlovic a murit la vârsta de 53 de ani. Fostul mare internaţional sârb suferea de leucemie

Reclamă

Publicat: 16 decembrie 2022, 16:26

Sinisa Mihajlovic a murit la vârsta de 53 de ani. Fostul mare internaţional sârb suferea de leucemie

Sinisa Mihajlovic a murit la vârsta de 55 de ani

Sinisa Mihajlovic a murit la vârsta de 55 de ani / Profimedia

Sinisa Mihajlovic a murit la vârsta de 53 de ani. Fostul mare internaţional sârb suferea de leucemie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sinisa Mihajlovic a fost diagnosticat cu leucemie în 2019. Acesta reuşise să învingă cumplita boală, însă anul acesta i-a recidivat, fapt care i-a fost fatal.

Sinisa Mihajlovic a murit la vârsta de 53 de ani

Vestea că Sinisa Mihajlovic a murit a făcut repede înconjurul lumii. Primul care a făcut public acest anunţ a fost jurnalistul italian Fabrizio Romano, care susţine că sârbul a „purtat o lungă bătălie cu boala”.

Şi familia a emis un comunicat oficial, prin care anunţă faptul că fostul mare fotbalist a decedat.

Reclamă

„Soţia lui, Arianna, împreună cu cei cinci copii ai familiei, Virginia, Viktorija, Miroslav, Dusan şi Nikolas, anunţă îndureraţi moartea soţului, tatălui şi fratelui exemplar, Sinisa Mihajlovic.

Un om unic, profesionist, extrordinar, care ajuta pe toată lumea şi era bun cu toţi. A luptat curajos cu oribila boală. Mulţumim doctorilor şi asistenţilor care l-au îngrijit în ultimii ani. Sinisa va rămâne mereu cu noi. Trăiesc cu toată dragostea pe crae ne-a acordat-o”, se arată în comunicatul emis de familia lui Sinisa Mihajlovic, conform Gazzetta dello Sport.

Sinisa Mihajlovic a antrenat ultima dată la Bologna, în Serie A. Sârbul a părăsit banca tehnică a echipei la începutul sezonului, după două sezoane şi jumătate în care a pregătit formaţia de pe Renato Dall’Ara.

Reclamă 4 / 0/3

De-a lungul carierei de fotbalist, Sinisa Mihajlovic a cucerit Liga Campionilor în 1991, alături de Steaua Roşie Belgrab. Ulterior, acesta s-a transferat în Serie A, unde a petrecut două sezoane la AS Roma, ulterior fiind transferat de Sampdoria unde a evoluat timp de 4 sezoane.

Cel mai mult a îmbrăcat tricoul lui Lazio, timp de 6 sezoane. În acest timp, Mihajlovic a cucerit şapte trofee, dintre care un titlu în Serie A.

Pe final de carieră, sârbul a evoluat două sezoane pentru Inter, echipă de la care s-a şi retras. În tricoul nerrazurilor, Mihajlovic a cucerit de asemenea, un titlu în Serie A.

Ce spunea Sinisa Mihajlovic la începutul lui aprilie, atunci când boala i-a recidivat: „Voi lupta pentru voi”

Sinisa Mihajlovic era încrezător că poate învinge din nou cumplita boală. La începutul lunii aprilie, când lucemia i-a recidivat şi a fost din nou internat, sârbul a transmis un mesaj de pe patul de spital jucătorilor de la Bologna, echipă pe care o pregătea în acel moment.

„Nu voi fi acolo fizic, dar psihic voi fi mereu cu voi. Camera este amenajată pentru toate meciurile, sunt în contact permanent cu staff-ul. Din păcate, am mai făcut asta acum câţiva ani, dar sunt sigur că în camera mea de spital voi lupta pentru voi, aşa cum sunt sigur că voi veţi lupta pentru mine.

Am învins această boală o dată înainte, aşa că o putem face din nou, nu am nicio îndoială. Viaţa nu se trăieşte în absenţa problemelor, ci în ciuda problemelor. Viaţa nu este o linie dreaptă, există curbe, suişuri şi coborâşuri, chiar şi gropi neaşteptate în care cazi, dar trebuie să te ridici şi să reiei călătoria.

În momentele dificile, vezi curajul şi reacţia bărbaţilor. Există două căi pe care le poţi urma, una este distructivă, să te plângi şi să-ţi pierzi credinţa. Cealaltă este constructivă, caută partea pozitivă a lucrurilor. Agăţaţi-vă de asta! Locuiesc într-o cameră de aproximativ trei metri pătraţi. Este o situaţie temporară, voi învinge această boală, am încredere în medici, aşa că vreau entuziasm şi nu feţe îngrijorate. Ştiu că voi câştiga. Împreună trebuie să fim uniţi, dacă aveţi nevoie de ceva, vă stau la dispoziţie.

Reclamă

Ştiu că situaţia noastră este dificilă cu rezultatele, dar nu şi cu performanţele. A merge la Milano nu este cea mai uşoară călătorie, sunt şi 60.000 de fani în tribune, dar nici pentru ei nu va fi uşor”, le-a transmis antrenorul elevilor săi, potrivit football-italia.net.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și