Închide meniul

Situația se agravează în Belarus, fotbalul nu se oprește! "Nu mai am voie să vorbesc"

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2020, 14:20

Reclamă
Situația se agravează în Belarus, fotbalul nu se oprește! "Nu mai am voie să vorbesc"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Azdren Llullaku nu mai are să vorbească cu presa

Astăzi, 7 aprilie, potrivit worldometers.info, în Belarus sunt confirmate 860 de cazuri și 13 decese, iar în ultimele 24 de ore, alte 160 de persoane au fost testate pozitiv. Cu toate acestea, conducătorii fotbalului nu au luat nicio decizie și nici nu par a avea de gând să oprească campionatul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Azdren Llullaku: "Nu mai am voie să vorbesc"

Azdren Llullaku a evoluat ani bun în Liga 1, iar acum se află în Belarus, la Șahtior Soligorsk. Fotbalistului i s-a interzis să mai dea declarații în presă, după ce a avut o intervenție la SkySport Italia, unde a spus că și dacă s-ar îmbolnăvi un jucător, probabil tot nu s-ar opri campionatul. 

"Eu nu mai am voie să dau declarații. Ne-au zis să nu mai vorbim cu nimeni", a fost reacția lui Azdren Llullaku, după ce a fost contactat de AntenaSport. 
 

Reclamă
Recomandări

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:51

Denis Alibec s-a prăbuşit emoţional după Rapid – Farul 5-0: „E cea mai ruşinoasă înfrângere din cariera mea”

23:40

Marius Şumudică, discurs neaşteptat înaintea derby-ului cu FCSB: „Plecăm cu şansa a doua! E cea mai bună echipă!”

23:35

Claudiu Petrila a spus cum i-a motivat pe giuleşteni şedinţa cu Dan Şucu! Avertisment pentru colegi, înaintea derby-ului cu FCSB!

23:34

Debut de vis pentru Alex Dobre. Noua „perlă” din Giuleşti a marcat o dublă în partida Rapid-Farul: „Va fi un drum bun”

23:11

Fiul lui Gică Popescu, aproape de o accidentare groaznică în Giuleşti. Hromada a avut o intrare brutală şi a fost eliminat

23:05

VIDEOAl Ain – Al Hilal 4-5 a fost în AntenaPLAY. Neymar a revenit pe teren, după un an de absenţă, într-un meci „nebun”, cu 9 goluri!

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 FotoCum a fost surprins Mircea Lucescu, la câteva secunde după golul din foarfecă marcat de Daniel Bîrligea 5 Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1! Suma cerută de „Briliant” la semnătură 6 FotoDenis Drăguş, anunţ ferm înainte de Dinamo – FCSB: „Ei sper să câştige!”. Ce a spus când a fost pus să aleagă „adevărata Steaua”
Citește și