Închide meniul

Situaţie incredibilă la echipa lui Ianis Hagi! Patru jucători ai lui Rangers au încălcat regulile sanitare și au fost săltați de poliție

Alexandru Ivan Publicat: 15 februarie 2021, 15:40

Reclamă
Situaţie incredibilă la echipa lui Ianis Hagi! Patru jucători ai lui Rangers au încălcat regulile sanitare și au fost săltați de poliție

Profimediaimages

Ianis Hagi are motive de nemulţumire după ce ar putea rata prezenţa la Jocurile Olimpice

Rangers a început o investigație internă după ce patru jucători au participat ilegal la o petrecere. Nu se știe încă identitatea lor. Britanicii anunță însă că doi dintre ei sunt colegii lui Ianis Hagi de la prima echipă.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal uriaș la echipa lui Ianis Hagi! Jucătorii lui Rangers, investigați 

“Am primit o sesizare despre o petrecere la o proprietate pe strada Hayburn Lane, Glasgow. Apelul a fost primit la ora 13, duminică, 14 februarie. Ofițerii au intervenit imediat. Persoanele respective au încălcat regulile de protecție sanitară împotriva Covid-19”, a declarat un reprezentant al poliției scoțiene.  

Polițiștii au împărțit nu mai puțin de 10 amenzi în urma incidentului. Jucătorii care au luat parte la petrecere vor intra în izolare.

Rangers, sancțiuni dure pentru fotbaliști 

Rangers îi va pedepsi drastic pe fotbaliștii care au încălcat regulile sanitare. Potrivit Football Insider, aceștia riscă să fie suspendați până la finalul sezonului. 

“Rangers a luat la cunoștință incidentul petrecut, care a devenit subiectul unei investigații interne. Nu vom mai face alte comentarii pe baza acestuia”, au scris oficialii lui Rangers pe Twitter. 

Reclamă

Rangers se pregătește de “dubla” cu Antwerp din Europa League, iar acest incident ar putea să afecteze atmosfera din vestiarul lui Steven Gerrard. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
Vezi toate știrile
Citește și