Închide meniul

Slavia Praga – Rangers 1-1! Nicolae Stanciu şi Ianis Hagi au făcut show. Primul a reuşit un gol fabulos, Ianis a dat o pasă decisivă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 martie 2021, 18:45

Slavia Praga – Rangers 1-1! Nicolae Stanciu şi Ianis Hagi au făcut show. Primul a reuşit un gol fabulos, Ianis a dat o pasă decisivă

profimediaimages

Hagi și Stanciu, duel direct în Europa League

Slavia Praga – Rangers 1-1

Starul celor de la Slavia Praga a deschis scorul cu un şut fabulos. Replica lui Ianis a venit tot în prima repriză, când a reşit să îi paseze decisiv lui Helander.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi internaţionali români au fost scoşi de pe teren în repriza a doua. În urma acestui rezultat, proaspăta campioană a Scoţiei pleacă cu prima şansă în contextul în care returul se va disputa pe "Ibrox". 

Min. 90+3: FINAL DE MECI! Stanciu şi Ianis Hagi au dat-o la pace. 

Min. 76: Schimbare şi la Slavia! Nicolae Stanciu a fost înlocuit cu Ondrej Lingr.

Min. 63: Schimbare la Rangers! A ieşit Ianis Hagi, a intrat Scott Arfield.

Reclamă

Min. 36: GOOOL Rangers! Helander marchează din pasa perfectă a lui Ianis Hagi.

Min. 7: GOOOL Slavia! Stanciu a rupt plasa cu un şut fabulos de la marginea careului. Intră să vezi AICI golul fabulos marcat de Nicolae Stanciu

Min. 1: A început duelul dintre Nicolae Stanciu şi Ianis Hagi. 

Reclamă 4 / 0/3

Echipele de start 

Slavia: Kolar – Bah, Kudela, Zima, Boril – Sima, Stanciu, Holes, Provod, Olayinka – Kuchta

Rangers: McGregor – Patterson, Goldson, Helander, Barisic – Kamara, Davis, Aribo – I. Hagi, Morelos, Kent

Slavia Praga și Rangers au dominat competiția internă în acest sezon. Cehii au 11 puncte avans în fruntea clasamentului, în timp ce scoțienii și-au asigurat titlul cu șase etape rămase de jucat. 

"Capul de afiș" al meciului va fi duelul direct dintre Nicoale Stanciu și Ianis Hagi. Cei doi sunt în luptă directă atât în Europa League, cât și pentru un loc de titular la echipa națională.

Slavia Praga – Rangers | Ianis Hagi vs Nicolae Stanciu

Stanciu a bifat șase din cele opt partide din acest sezon de Europa League. Fostul decar de la FCSB a reușit un gol și două pase decisive. El a înscris în partida din grupe cu Hapoel Beer Sheva, scor 3-0 pentru cehi, și a furnizat câte un assist în victoriile de senzație cu Leicester și Bayer Leverkusen. 

De cealaltă parte, Ianis Hagi a bifat cinci apariții în acest sezon de Europa League. Fiul "Regelui" n-a reușit să dea vreo pasă decisivă, dar a înscris un gol. Hagi Jr. a marcat în victoria din grupe cu Lech Poznan, scor 2-0 pentru Rangers.

Reclamă

Stanciu este titular incontestabil la Slavia. Pe de altă parte, Hagi nu și-a câștigat până acum statutul de "punct fix" în echipa lui Gerrard. Cu toate acestea, amândoi au capacitatea să câștige pe cont propriu un meci pentru echipele lor.

Per total, Nicolae Stanciu se laudă cu opt goluri și șase assist-uri în 29 de meciuri disputate în acest sezon pentru Slavia Praga. Ianis Hagi a jucat mai mult, 36 de partide, și a creat mai multe goluri pentru Rangers ( 7 reușite și 11 pase decisive).

Ianis Hagi și Nicolae Stanciu, luptă directă pentru echipa națională

Duelul dintre Ianis Hagi și Nicolae Stanciu este interesant și din perspectiva meciurilor echipei nationale de la finalul acestei luni. Mirel Rădoi a anunțat deja lista prelungită a stranierilor convocați. Ianis și Stanciu n-au fost ignorați de selecționer.

România va debuta în preliminariile Campionatului Mondial din 2022 împotriva Macedoniei de Nord. Hagi și Stanciu, jucători care preferă rolul de număr 10, au șanse mici să joace împreună.

Prin urmare, Rădoi va fi nevoit să ia o decizie importantă. Duelul dintre Slavia și Rangers va fi, cu siguranță, un reper pentru alegerea selecționerului. 

Lotul de stranieri convocați de Mirel Rădoi

PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 2/0), Ionuț Radu (Inter Milan/Italia, 0/0);

FUNDAȘI: Vasile Mogoș (Chievo Verona/Italia, 3/0), Bogdan Țîru (Jagiellonia/Polonia, 2/0), Ionuț Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Dragoș Grigore (Ludogoreț/Bulgaria, 38/1), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 23/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 59/0), Cristi Ganea (Aris Salonic/Grecia, 7/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 5/0);

MIJLOCAȘI: Sergiu Hanca (KS Cracovia/Polonia, 5/0), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 25/2), Alexandru Crețu (NK Maribor/Slovenia, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 42/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 14/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 44/6), Alexandru Băluță (Akademia Puskas/Ungaria, 7/1), Erik Bicfalvi (FC Ural/Rusia, 6/1), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 0/0), Dennis Man (Parma/Italia, 6/1);

ATACANȚI: Claudiu Keșeru (Ludogoreț/Bulgaria, 40/13), George Pușcaș (Reading/Anglia, 20/8).

Recomandări
  • Slavia Praga - Rangers 1-1
  • Ianis Hagi și Nicolae Stanciu au făcut show

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și