Închide meniul

Șoc în fotbalul mondial! Un star de la Bayern Munchen a fost condamnat la închisoare

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 octombrie 2021, 17:22

Șoc în fotbalul mondial! Un star de la Bayern Munchen a fost condamnat la închisoare

Bayern Munchen, bucurie după gol

Profimedia

Curtea Penală din Madrid a dispus reținerea lui Lucas Hernandez în urmă cu o lună. Fotbalistul a fost acum informat că trebuie să se prezinte personal la Judecătorie, pe 19 octombrie, după care urmează ca el să fie reținut în penitenciar, scrie as.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Dl. Lucas François Bernard Hernández este chemat să se prezinte la Curtea Penală din Madrid pe 19 octombrie 2021, la ora 11:00, pentru a fi obligat personal să intre în închisoare voluntar în termen de zece zile, în centrul penitenciarului pe care l-a ales”, se arată în notificarea primită de jucător.

Lucas Hernandez, condamnat la închisoare

Problemele jucătorului datează din februarie 2017, când Hernandez și soția sa, Amelia de la Osa Lorente, au avut o altercație în mijlocul străzii, în Madrid. Ulterior, instanța de la Madrid i-a condamnat pe amândoi la 31 de zile de muncă în folosul comunității și le-a impus un ordin de restricție unul față de celălalt, valabil timp de 6 luni.

Ambii au ignorat această decizie și au plecat împreună în luna de miere. La întoarcerea din vacanță, autoritățile i-au întâmpinat chiar pe aeroport. Lucas a fost arestat și pus la dispoziția Curții de violență împotriva femeilor din Madrid, care ulterior l-a eliberat. Amelia a fost identificată, dar nu a fost reținută, întrucât instanța încă nu o sesizase cu privire la ordinul său de restricție, contrar lui Lucas.

Procuratura a solicitat ulterior un an de închisoare pentru Lucas, înțelegând că și-a încălcat ordinul de restricție. Avocații fotbalistului au cerut înlocuirea sentinței cu serviciul în folosul comunității, dar recursul a fost respins. Lucas Hernandez trebuie să facă acum închisoare nu din cauza altercației cu actuala sa soție, ci pentru că nu a respectat un ordinul de restricție și nici nu a onorat cele 31 de zile de muncă în folosul comunității.

Reclamă

Lucas Hernandez încă mai poate scăpa de pedeapsă

Avocații fotbalistului au formulat un apel împotriva sentinței, iar acesta este acum în curs de analiză. În orice caz, Lucas Hernandez trebuie să se prezinte personal la Madrid, pe 19 octombrie, astfel încât, în termen de 10 zile, să poată alege în ce penitenciar va fi încarcerat.

Întrucât acest caz a fost deja finalizat, fotbalistul nu poate fi solicita nicio amânare. Este totuși posibil ca apelul formulat de avocați să fie acceptat. În acest caz, Curtea Penală va decide dacă Lucas Hernandez nu mai intră efectiv în închisoare, ori intră și apoi este eliberat peste câteva zile.

În tot acest timp, Bayern Munchen, clubul jucătorului, a susținut că nu are cunoștință despre acest caz, deși Lucas Hernandez fost sesizat încă de pe 14 septembrie, în urmă cu o lună.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și