Închide meniul

Soluția ideală ca Neymar să revină la Barcelona. ”El poate ajuta clubul ca să realizeze transferul”

Antena Sport Publicat: 6 iunie 2020, 17:19

Soluția ideală ca Neymar să revină la Barcelona. ”El poate ajuta clubul ca să realizeze transferul”

Abaca Press / Liewig Christian/ABACA via hepta

Soluția ideală ca Neymar să revină la Barcelona. ”El poate ajuta clubul ca să se realizeze transferul”

  • Neymar ar putea reveni la Barcelona în acest an
  • Brazilianul a plecat în 2017 la PSG
  • Un fotbalist de la Barca, ”cheia” revenirii lui Neymar pe Camp Nou

Rivaldo crede că Barcelona se va concentra doar pe achiziția lui Neymar în următoarele luni, iar în 2021 îl va lua și pe Lautaro Martinez. Catalanii încearcă de un an să îl readucă pe Camp Nou pe starul brazilian plecat la PSG în 2017.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rivaldo: ”Dembele este cheia în realizarea transferului lui Neymar”

”Sunt zvonuri conform cărora PSG este interesată de achiziția lui Ousmane Dembele, care este un fotbalist foarte bun. Dembele poate ajuta Barcelona să realizeze transferul lui Neymar. 

Desigur, Barca va fi nevoită să plătească o sumă mare de bani, dar cred că includerea lui Dembele în tranzacție va ajuta la revenirea lui Neymar în Catalonia. Totodată, Dembele își va redescoperi forma din trecut și va fi unul dintre starurile lui PSG. Întâi trebuie să așteptăm dacă cele două echipe vor găsi vreo înțelegere”, a spus Rivaldo, pentru BetFair.

Reclamă

De asemenea, Rivaldo crede că Lautaro nu va veni în vară, fiindcă Luis Suarez este în continuare prima opțiune a clubului. 

”O posibilă venire a lui Lautaro i-ar costa pe catalani 100 de milioane de euro, ceea ce înseamnă că va trebui să fie titular. Din nefericire pentru el, Suarez rămâne prima opțiune. Însă ei trebuie să se gândească și la viitor. Cred că este imposibil ca amândoi să ajungă pe Camp Nou în acest an”, a mai spus Rivaldo.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid
La Liga • 23 mart., 14:31
Când va fi anunţat transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid. Adevăratul motiv pentru care starul lui PSG a amânat momentul
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG
Ligue 1 • 21 mart., 10:01
Situaţie incredibilă în Franţa: Top 10 salarii din Ligue 1 e format doar din jucători de la PSG. Cât poate câştiga Mbappe
Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves
Fotbal extern • 20 mart., 18:30
Familia lui Neymar i-ar fi plătit cauțiunea lui Dani Alves! 1 milion de euro pentru a-l elibera pe fostul star de la Barcelona
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool