Închide meniul

Soția îl imploră pe Di Maria să rămână la PSG: "Trebuie să rămâi la club, chiar dacă slujba ta va fi de bucătar!" Vrea să fie coleg cu Lionel Messi

Alexandru Ivan Publicat: 30 ianuarie 2021, 7:25

Soția îl imploră pe Di Maria să rămână la PSG: "Trebuie să rămâi la club, chiar dacă slujba ta va fi de bucătar!" Vrea să fie coleg cu Lionel Messi

profimediaimages

Angel Di Maria vrea să joace cu Lionel Messi

  • Angel Di Maria, în ultimele șase luni de contract cu PSG
  • Vrea să joace cu Lionel Messi

Di Maria și-a exprimat în mai multe rânduri dorința de a evolua alături de Lionel Messi și la echipa de club. Soția lui, Jorgelina, își dorește cu orice preț ca cei doi prieteni de la naționala Argentinei să fie reuniți la Paris Saint Germain. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Di Maria, implorat de soție să rămână la PSG 

"Soţia mea mi-a spus: Dacă Messi vine la Paris, trebuie să rămâi la club, chiar dacă slujba ta va fi de bucătar!", a povestit Di Maria pentru Tyc Sport. 

Angel Di Maria a intrat în ultimele șase luni de contract cu PSG, iar acesta a lăsat de înțeles că își dorește să plece. Singurul lucru care l-ar întoarce din drum ar fi sosirea lui Lionel Messi la Paris. 

Reclamă

Decarul de pe Camp Nou se află de asemenea în ultimele luni de contract cu Barcelona, iar Rivaldo crede că plecarea lui Messi este inevitabilă.

Angel Di Maria: “Am visat întotdeauna să joc cu Lionel Messi în aceeaşi echipă” 

Angel Di Maria a fost coechipier cu Messi doar la echipa națională. La nivel de club, mijlocașul de 32 de ani a împărțit vestiarul cu nume grele precum Cristiano Ronaldo, Neymar sau Kylian Mbappe. 

Reclamă

"Am visat întotdeauna să joc cu el în aceeaşi echipă. Am făcut-o la naţională, dar visul meu e să fiu în aceeaşi echipă zi de zi. Există acum o şansă, dar contractul meu aici se încheie şi nu ştiu ce se va întâmpla, dar mi-ar plăcea să joc cu Messi şi aş fi foarte fericit. Am avut şansa să joc cu Cristiano Ronaldo, Neymar şi Mbappe. Dacă aş juca şi cu Leo … aş putea să mă retrag cu uşurinţă. Ar fi maximul. Nu aş putea cere nimic mai mult în fotbal", spus argentinianul. 

Angel Di Maria a ajuns la PSG în 2015, după experiența eșuată de la Manchester United. El este cotat în prezent la 28 de milioane de euro, conform Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Fotbal extern • 27 mart., 14:42
FOTO
Lionel Messi a vorbit despre retragere şi a mărturisit ce a simţit atunci când a fost nevoit să plece de la FC Barcelona!
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina - Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Fotbal extern • 27 mart., 14:35
Angel Di Maria a marcat o bijuterie de gol în Argentina – Costa Rica! Campioana mondială s-a impus fără Lionel Messi pe teren
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real
La Liga • 24 mart., 15:47
„Voi ajunge la EURO cu mintea limpede” Kylian Mbappe a spus ce se întâmplă în prezent la PSG, după ce s-a aflat că merge la Real!
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS
Fotbal extern • 23 mart., 22:18
Fără Messi, dar cu Luis Suarez, Jordi Alba şi Busquets, Inter Miami a fost umilită de New York Red Bulls în MLS