Închide meniul

Spania – Franţa 1-2 | Ce i-a spus arbitrul Anthony Taylor lui Eric Garcia după ce a validat golul lui Kylian Mbappe, care a declanşat revolta în Spania

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 octombrie 2021, 9:33

Spania – Franţa 1-2 | Ce i-a spus arbitrul Anthony Taylor lui Eric Garcia după ce a validat golul lui Kylian Mbappe, care a declanşat revolta în Spania

Ce i-a spus arbitrul Antony Taylor lui Eric Garcia

Profimediaimages

„A fost ofsaid clar! Arbitrul mi-a spus că am încercat să joc mingea. Ce trebuia să fac? Să mă dau la o parte și să-l las să alerge? Se pare că ăsta este regulamentul”, a spus Eric Garcia, citat de El Chiringuito.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei din camera VAR, Stuart Attwell, Chris Kavanagh, Lee Betts şi Pol van Boekel au stabilit că Garcia a atins mingea înainte să ajungă la Mbappe, situaţie în care, conform regulamentului, o eventuală poziţie de ofsaid a francezului este anulată.

Spania – Franţa 1-2. Verdictul lui Ion Crăciunescu după golul lui Kylian Mbappe

Ion Crăciunescu a făcut lumină în cazul scandalului uriaş apărut după decizia lui Anthony Taylor de a valida golul victoriei Franţei, în finala Ligii Naţiunilor cu Spania.

„Jucătorul se află în poziție de ofsaid în momentul în care pleacă mingea, se afla mai în față, în mod cert. Acum, pe parcurs, în momentul în care mingea se deplasează spre el (n.r. – Mbappe), un apărător (n.r. – Eric Garcia) încearcă să joace mingea prin alunecare. Apărătorul atinge mingea, care ajunge apoi la jucătorul care era în poziție de ofsaid.

Dacă apărătorul nu juca mingea, se considera că este ofsaid. Fundașul a vrut să joace mingea și a jucat-o defectuos, pentru că a atins-o. Dacă el n-o atingea, atunci golul era anulat pentru ofsaid. Și eu am dubii dacă a atins-o sau nu, dar asta văd doar cei de la VAR. Mă induce în eroare faptul că mingea nu-și schimbă traiectoria.

Reclamă

Ca să înțeleagă toată lumea și să nu mai fie confuzie, una este când vine mingea dintr-un adversar, alta este să vină mingea de la un adversar și eu să încerc să joc mingea, să o degajez, dar nu reușesc și o lovesc foarte puțin. Nu s-a semnalizat ofsaid la Mbappe pentru că devine ofsaid numai dacă ar obține un avantaj. El a obținut un avantaj numai după ce adversarul a jucat mingea.

Nu contează dacă fundașul atinge sau joacă mingea. Nu scrie nicăieri la regulament că trebuie să aibă fundașul mingea sub control pentru a nu fi ofsaid. A vrut să joace mingea, e clar, a fost greșeala lui. Nu se mai ia în calcul primul moment, când a plecat mingea. Asta e regula, n-ai ce să faci”, a spus Ion Crăciunescu la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone Vezi toate știrile
Citește și