Închide meniul

Unic în lume! Momente incredibile la Nyon! UEFA a decis ca tragerea la sorţi să se refacă, începând cu ora 16:00

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 decembrie 2021, 14:42

Unic în lume! Momente incredibile la Nyon! UEFA a decis ca tragerea la sorţi să se refacă, începând cu ora 16:00

Spaniolii au luat foc după greşeala uimitoare de la tragerea la sorţi a optimilor Ligii Campionilor

Profimediaimages

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gafa a apărut atunci când, în urna adversarelor lui Atletico Madrid nu a fost pusă şi bila cu Manchester United, chiar dacă nu exista o regulă care să interzică asta.

Gafe uriaşe la tragerea la sorţi a optimilor Ligii Campionilor

Conform Marca, cei de la Atletico Madrid au cerut explicaţii celor de la UEFA, în urma erorii care i-a adus-o adversară pe Bayern Munchen. Eroarea a apărut înainte de tragerea acestui meci.

Calculatorul a comis o eroare şi a apărut posibilitatea ca Manchester United să joace cu Villarreal în optimi. Greşeala a fost reparată, Submarinul Galben picând cu Manchester City. Giorgio Marchetti a explicat imediat de ce cele două echipe nu se pot întâlni.

Reclamă

Dar tot el a fost cel care nu a sesizat că Manchester United nu a intrat în urna adversarelor lui Atletico, spunând în direct că Manchester United a fost deja extrasă.

Lionel Messi – Cristiano Ronaldo, în optimile de finală ale Ligii Campionilor

Dubla dintre cele două vedete ale fotbalului mondial va aduce şi cei mai buni marcatori din istoria Champions League. Ronaldo şi-a trecut în cont 140 de reuşite şi Messi, 125. Ronaldo e în avantaj şi la numărul de trofee adjudecate, 5-4.

În acest moment, la nivelul trofeelor individuale, Messi îl conduce pe Ronaldo, cu 31-26. Argentinianul a câştigat Balonul de Aur de 7 ori, iar CR7 a pus mâna pe el în 5 rânduri. În Liga Campionilor, Ronaldo a fost golgheterul sezonului de 7 ori, iar Messi de 6 ori.

Reclamă 4 / 0/3

Messi şi Ronaldo au fost adversari de 36 de ori până acum, la echipele de club şi la naţională, potrivit bbc.com. Argentinianul are 16 victorii, în timp ce CR7 a triumfat de 11 ori. Alte 9 meciuri s-au terminat la egalitate. În duelurile directe, Messi a înscris 22 de goluri, cu unul mai mult decât Ronaldo.

Meciurile din optimile Ligii Campionilor

  • Benfica – Real Madrid
  • Villarreal – Manchester City
  • Atletico Madrid – Bayern
  • Salzburg – Liverpool
  • Inter – Ajax
  • Sporting – Juventus
  • Chelsea – Lille
  • PSG – Manchester United
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni Vezi toate știrile
Citește și