Închide meniul

Spaniolii îi vor verifica de coronavirus pe toți jucătorii și antrenorii din La Liga. S-au pregătit 15.000 de teste!

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 aprilie 2020, 10:16

Spaniolii îi vor verifica de coronavirus pe toți jucătorii și antrenorii din La Liga. S-au pregătit 15.000 de teste!

Profimediaimages

Jucătorii și antrenorii din La Liga, testați de Covid-19

  • Testările încep de pe 28 aprilie
  • Jucătorii pot reveni la antrenamente peste 2 săptămâni
  • În Spania sunt peste 210.000 de persoane infectate cu coronavirus

S-a semnat deja un contract de colaborare cu laboratoarele private Synlab și sunt pregătite 15.000 de teste PCR. Fotbaliștii vor fi verificați dacă au fost deja imunizați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii și antrenorii din La Liga vor fi testați pentru coronavirus

Conducătorii fotbalului spaniol au cerut o listă cu numele toturor jucătorilor și antrenorilor care vor intra pe stadioane de îndată ce campionatul se va relua. Acestora li se adaugă și ceilalți angajați ai clubului care au acces în vestiare sau în apropierea terenului de joc.

Aceștia vor fi testați de trei ori. Mai întâi săptămâna viitoare, pe 28 aprilie, când se va putea vedea situația de ansamblu. Urmează un rând de noi analize înainte de startul antrenamentelor și altele cu scurt timp înaintea primelor meciuri oficiale.

Reclamă

Nu toți medicii care au intrat în videoconferință sunt convinși că acest scenariu va funcționa. Se va forța totuși începerea antrenamentelor pe 4 sau 11 mai. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gică Craioveanu a pronunţat numele jucătorilor din Liga 1 care ar putea face pasul în La Liga
Liga 1 • 9 feb., 10:08
Gică Craioveanu a pronunţat numele jucătorilor din Liga 1 care ar putea face pasul în La Liga: „Uitaţi-vă la Real şi Barcelona!”
Gafa făcută de Rangers în momentul în care l-a împrumutat pe Ianis Hagi la Deportivo Alaves
Fotbal extern • 9 ian., 13:31
Gafa făcută de Rangers în momentul în care l-a împrumutat pe Ianis Hagi la Deportivo Alaves. Anunțul scoțienilor
Bascii s-au convins după primele goluri ale lui Ianis Hagi la Deportivo Alaves
Fotbal extern • 3 nov., 9:18
Bascii s-au convins după primele goluri ale lui Ianis Hagi la Deportivo Alaves. Ce au scris despre fiul „Regelui”
Liga Portugal, peste Premier League, La Liga și Serie A
AntenaPLAY • 20 oct., 13:09
Liga Portugal, peste Premier League, La Liga și Serie A! Capitolul la care lusitanii stau mai bine decât marile campionate
Ianis Hagi, aşteptat să revină la Rangers
Fotbal extern • 20 oct., 10:06
Ianis Hagi, aşteptat să revină la Rangers. Anunţul făcut de scoţieni, după ce gruparea de pe Ibrox şi-a schimbat antrenorul!