Închide meniul

Spaniolii, şocaţi de momentul în care Şovre i-a cerut autograf pe cartonaş lui Erling Haaland. Marca: Ceva ce nu s-a mai văzut. O scenă fără precedent

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2021, 6:56

Spaniolii, şocaţi de momentul în care Şovre i-a cerut autograf pe cartonaş lui Erling Haaland. Marca: Ceva ce nu s-a mai văzut. O scenă fără precedent

Marca

Spaniolii, uimiţi de gestul lui Octavian Şovre

"Ceva ce nu s-a mai văzut!", au titrat ibericii. "La finalul meciului de la Manchester, a avut loc o scenă fără precedent. Un arbitru asistent l-a urmărit pe tunel pe Haaland şi i-a cerut un autograf pe cartonaşul galben. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şovre este cunoscut pentru incidentul rasist de la meciul PSG – Basaksekir, atunci când arbitrul de rezervă l-a numit "negru" pe secundul turcilor, Pierre Webo. Asistentul trebuie să ia parte la un program educaţional până pe 30 iunie", notează spaniolii de la Marca. 

Italienii îl apără pe Octavian Şovre după ce i-a cerut autograf lui Erling Haaland

Unul dintre cei mai cunoscuţi jurnalişti italieni, Tancredi Palmeri, i-a luat apărarea asistentului român. Într-o discuţie avută pe Twitter cu corespondentul Asociated Press, Rob Harris, acesta a dat exemple din Serie A.

"Am văzut etapă de etapă arbitri în zona mixtă a meciurilor din Serie A plecând cu tricouri primite cadou de la jucători. Nu-mi plac aceste lucruri, dar pot spune că acest obicei al arbitrilor este mult mai obişnuit decât ne-am gândi noi", a scris Palmeri. 

Reclamă

Totuşi, lumea fotbalului a considerat nepotrivit gestul făcut de asistentul lui Ovidiu Haţegan. Asta în contextul în care brigada românului a avut parte de o primă repriză complicată, în care a luat două decizii controversate: a anulat un penalty pentru City şi a oprit o fază iminentă de gol a oaspeţilor.

"Au avut o primă repriză grea şi au luat foarte multe decizii greşite. Poţi fi un fan, însă nu poţi face asta în faţa celorlalţi jucători, pur şi simplu nu dă bine", a comentat Owen Hargreaves, fostul jucător al lui Manchester United.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet Vezi toate știrile
Citește și