Închide meniul

Villarreal – Juventus 1-1. Vlahovic a deschis scorul în secunda 32. Dani Parejo a restabilit egalitatea după o neatenție în apărarea italienilor. Chelsea – Lille 2-0. Havertz și Pulisic au adus victoria pentru formația londoneză

Reclamă

Publicat: 22 februarie 2022, 23:55

Villarreal – Juventus 1-1. Vlahovic a deschis scorul în secunda 32. Dani Parejo a restabilit egalitatea după o neatenție în apărarea italienilor. Chelsea – Lille 2-0. Havertz și Pulisic au adus victoria pentru formația londoneză

Meciurile serii din UEFA Champions League, LIVE TEXT pe AS.ro

Profimedia

Villarreal – Juventus 1-1. Vlahovic, gol în secunda 32. Dani Parejo a restabilit egalitatea 

Villarreal și Juventus au încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul din turul optimilor din UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dusan Vlahovic a deblocat tabela după numai 32 de secunde de la startul meciului. Sârbul a finalizat cu un șut din întoarcere și și-a trecut în cont primul gol într-un duel din Champions League, chiar la prima sa apariție în prestigioasa competiție.

Spaniolii au restabilit egalitatea în minutul 66, prin Dani Parejo. Mijlocașul spaniolilor a profitat de o neatenție în defensiva torinezilor și a transformat în gol o centrare, complet scăpat din marcaj.

Chelsea – Lille 2-0. Havertz și Pulisic au adus victoria pentru echipa londoneză

Chelsea a avut o seară liniștită pe Stamford Bridge. “Regina Europei” a câștigat cu 2-0 duelul cu campioana Franței și va porni ca favorită la calificare, în manșa retur.

Reclamă

Kai Havertz a deschis scorul în minutul 8, după ce a reluat cu capul o minge expediată de Ziyech. Pulisic a ieșit la rampă în minutul 63 și, servit de Kante, a stabilit scorul final. 

FLUIER FINAL. Villarreal – Juventus 1-1 / Chelsea – Lille 2-0

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE 23:41. Villarreal – Juventus 1-1. Vlahovic, aproape de „dublă”! Atacantul italienilor a șutat periculos de la marginea careului, dar șutul său a fost blocat de Rulli.

UPDATE 23:23. Villarreal – Juventus 1-1. GOOOOL Villarreal! Dani Parejo restabilește egalitatea, după o neatenție în apărarea „bianconerilor”. Mijlocașul ibericilor a fost găsit nemarcat în careul lui Juve de centrarea excelentă expediată de Capoue. Parejo a finalizat cu un șut pe lângă Szczesny.

UPDATE 23:19. Chelsea – Lille 2-0. GOOOOL Chelsea! Pulisic dublează avantajul trupei londoneze. Atacantul american a fost lansat de Kante.

UPDATE 23:04. Villarreal – Juventus 0-1. Alvaro Morata, ocazie uriașă! Atacantul lui Juventus trimite din voleu, puțin pe lângă poartă, după o centrare venită de pe partea dreaptă.

UPDATE 22:17. Villarreal – Juventus 0-1. Danjuma reia cu călcâiul din fața porții, dar mingea deviată de Danilo este respinsă miraculos de goalkeeper-ul italienilor, Szczesny.

UPDATE 22:13. Villarreal – Juventus 0-1. Spaniolii, aproape de golul egalizator! Lo Celso trimite în bară, cu un șut deviat din interiorul careului.

UPDATE 22:08. Chelsea – Lille 1-0. GOOOOL Chelsea! Kai Havertz deschide scorul pe Stamford Bridge, pentru „Regina Europei”. Germanul a reluat cu capul o centrare expediată de Ziyech.

Reclamă

UPDATE 22:01. Villarreal – Juventus 0-1! GOOOOL Juve! Dusan Vlahovic marchează în minutul 1, la prima sa atingere din UEFA Champions League. Atacantul sârb a finalizat cu un șut din întoarcere, după numai 32 de secunde de la startul partidei.

UPDATE 22:00. Fluier de start în cele două meciuri!

UPDATE 21:00. Villarreal – Juventus. Echipele de start:

Villarreal: Rulli – Foyth, Albiol, Torres, Alfonso Pedraza – Chukwueze, Capoue, Parejo, Moreno – Lo Celso, Danjuma

Juventus: Szczesny – De Sciglio, Danilo, De Ligt, Alex Sandro – Cuadrado, Locatelli, Rabiot, McKennie – Vlahovic, Morata

UPDATE 20:50. Chelsea – Lille – Echipele de start:

Chelsea: Mendy – Christensen, Silva, Rudiger – Azpilicueta, Kante, Kovacic, Alonso – Ziyech, Havertz, Pulisic

Lille: Jardim – Celik, Fonte, Botman, Djalo – Onana, Xeka, Andre – Sanches, David, Bamba

Meciurile serii din UEFA Champions League, LIVE TEXT pe AS.ro

Juventus înfruntă Villarreal, deținătoarea trofeului Europa League, pe ”Estadio de la Ceramica”.

”Bătrâna Doamnă” vine după remize consecutive în Serie A, 1-1 cu Atalanta și Torino, în timp ce ibericii vin după remiza cu Real Madrid, 0-0, și succesul clar cu Granada, 4-1.

Chelsea – Lille, meci de foc pe Stamford Bridge

”Regina” en-titre a Europei înfruntă campioana Franței pe Stamford Bridge. Chelsea are 5 victorii la rând, în toate competițiile, în timp ce Lille are un singur succes în ultimele 4 meciuri.

Echipele probabile:

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și