Închide meniul

Nebunie totală! Benfica – Barcelona 3-0. Catalanii, umiliți la Lisabona. Ronaldo, erou în Manchester United – Villarreal 2-1. Juventus, victorie uriaşă cu Chelsea. Mircea Lucescu, nicio şansă în Bayern – Dinamo Kiev 5-0. Rezultatele serii

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 septembrie 2021, 19:30 / Actualizat: 30 septembrie 2021, 0:35

Nebunie totală! Benfica – Barcelona 3-0. Catalanii, umiliți la Lisabona. Ronaldo, erou în Manchester United – Villarreal 2-1. Juventus, victorie uriaşă cu Chelsea. Mircea Lucescu, nicio şansă în Bayern – Dinamo Kiev 5-0. Rezultatele serii

Champions League

Profimedia

Rezultatele serii în Champions League

  • Atalanta – Young Boys 1-0
  • Zenit – Malmo 4-0
  • Bayern – Dinamo Kiev 5-0
  • Benfica – Barcelona 3-0
  • Juventus – Chelsea 1-0
  • Manchester United – Villarreal 2-1
  • Salzburg – Lille 2-1
  • Wolsburg – Sevilla 1-1

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update 23.53: Manchester United – Villarreal 2-1! Cristiano Ronaldo a marcat pentru „Diavoli” în minutul 4 al prelungirilor! Este al doilea său gol în acest sezon de Champions League.

Update 23.42: Bayern – Dinamo Kiev 5-0! Eric-Maxim Choupo-Moting a marcat și în poarta echipei lui Mircea Lucescu, cu o lovitură de cap.

Reclamă

Update 23.37: Benfica – Barcelona 3-0! Nunez a marcat din penalty. Sergino Dest a făcut henț în careu.

Update 23.30: Bayern – Dinamo Kiev 4-0! Leroy Sane a încris un super-gol, cu un trasor din flancul stâng care l-a păcălit pe portarul lui Dinamo Kiev

Reclamă 4 / 0/3

;

Update 23.28: Benfica – Barcelona 2-0! Rafa Silva a înscris pentru portughezi după un carambol în careul catalanilor.


Update 23.23: Bayern – Dinamo Kiev 3-0! Gnabry a înscris cu un șut violent, care a zguduit bara transversală și a ricoșat în poarta lui Dinamo Kiev

Update 23.19: Manchester United – Villarreal 1-1! Alex Telles a egalat cu un șut superb, din prima, după o pasă a lui Bruno Fernandes.

Update 23.12: Manchester United – Villarreal 0-1! Paco Alcacer a marcat pentru oaspeți cu o lovitură de cap la care de Gea nu a mai putut interveni.

Reclamă

Update 23.05: Juventus – Chelsea 1-0! Federico Chiesa a înscris la prima fază după ce s-a reluat jocul. L-a învins pe Mendy cu un șut sub bară, din interioul careului.

Update 22.27: Bayern – Dinamo Kiev 2-0! Robert Lewandowski a făcut „dubla”! Atacantul polonez este coșmarul lui Mircea Lucescu.

Update 22.14: Bayern – Dinamo Kiev 1-0! Lewandowski a marcat pentru bavarezi din penalty. Echipa lui Mircea Lucescu a rezistat doar 12 minute.

Update 22.04: Benfica – Barcelona 1-0! Incredibil! Catalanii au luat gol de la portughezi după doar 133 de secunde. Nunez l-a învins pe ter Stegen cu un șut la colțul scurt, după ce l-a driblat pe Eric Garcia.

Update 21.36: Zenit – Malmo 4-0! Wendel a înschis tabela. Rușii au reușit cea mai categorică victorie din istoria participărilor în UEFA Champions League

Update 21.20: Zenit – Malmo 3-0! Alex Sutormin a marcat cu un șut superb din afara careului, în plasa laterală

Update 21.10: Atalanta – Young Boys 1-0! După multe încercări, italienii au deschis în sfârșit scorul. Pessina a marcat pentru Atalanta.

Update 20.35: Zenit – Malmo 2-0! Kuzyayev a mărit avantajul gazdelor cu o lovitură de cap imparabilă.

Update 20.03: Atalanta – Young Boys 0-0! Lauper și-a trimis balonul în propria poartă, dar reusita a fost anulată pe motiv de ofsaid.

Update 20.00: Zenit – Malmo 1-0! Claudinho a marcat și a deschis scorul pentru ruși.

Atalanta – Young Boys – echipele de start

Zenit – Malmo – echipele de start

Juventus – Chelsea, capul de afiş al serii

Juventus a început în forţă noul sezon de UEFA Champions League. Torinezii au câştigat cu 3-0 deplasarea cu Malmo. De partea cealaltă, Chelsea a învins-o la limită pe Zenit, 1-0. Lukaku a fost eroul campioanei Europei.

Ultima întâlnire dintre cele două echipe a avut loc în urmă cu 9 ani, tot în faza grupelor. În manşa tur se înregistra o remiză cu goluri, 2-2, iar în retur s-au impus italienii la scor, 3-0.

Manchester United – Villarreal, reeditarea finalei Europa League

Manchester United – Villarreal este reeditarea finalei Europa League. Ibericii au câştigat după loviturile de departajare de la 11 metri, iar englezii vor să îşi ia revanşa. Arma secretă a lui Ole Gunnar Solskjaer este Cristiano Ronaldo, care şi-a trecut deja în cont o reuşită în noul sezon de UEFA Champions League.

În prima rundă, Manchester United a pierdut în deplasare cu Young Boys, 1-2. CR7 a deschis scorul, însă elveţienii au obţinut cele trei puncte. De partea cealaltă, ibericii au remizat cu Atalanta, scor 2-2.

Mircea Lucescu are deplasare de foc în Bayern – Dinamo Kiev

Mircea Lucescu are meci de foc în UEFA Champions League. Echipa sa, Dinamo Kiev, întâlneşte Bayern Munchen pe Allianz Arena.

În prima rundă, echipa experimentatului antrenor român a remizat cu Benfica, scor 0-0. De cealaltă parte, Bayern a umilit-o din nou pe Barcelona chiar pe Camp Nou, scor 3-0.

Meciurile zilei în UEFA Champions League:

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:26 LIVE SCOREUTA – Oţelul 3-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu! Arădenii fac spectacol pe final 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și