Închide meniul

Stanciu – Hagi, cuplu spectacol la echipa naţională. "Ianis poate să joace şi în bandă, eu nu pot"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2020, 5:10

Stanciu – Hagi, cuplu spectacol la echipa naţională. "Ianis poate să joace şi în bandă, eu nu pot"

Nicolae Stanciu e unul dintre liderii naționalei

Zuma Press / Carlos Sanchez Martinez via Hepta

”Eu cred că suntem doi jucători complet diferiţi, chiar dacă amândurora ne place să dăm pase finale, sau lovituri liberi. Ianis poate să joace şi în bandă, eu nu pot. Sigur am putea să fim amândoi pe teren. Am jucat la naţională ultimele meciuri la naţională în 4–4-2 ca mijlocaş central, el nu poate juca poziţia aia, deci sigur am putea să fim amândoi pe teren. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sunt convins că dacă ar juca număr 10 şi eu mijlocaş central, i-aş pasa mult între linii, pentru că ştiu cum e să fii în poziţia asta. Eu cred că ne-am înţelege, dar nu depinde doar de noi”, a spus Stanciu, la TelekomSport. 

Reacţia antrenorului Slaviei Praga, după meciul uriaş făcut de Nicolae Stanciu

Mijlocaşul de 27 de ani cotat la 3.2 milioane de euro şi-a trecut în cont 3 goluri şi 7 pase decisive, de la revenirea în Cehia. Antrenorul Trpiskovsky este mulţumit de el. Cu Jablonec, a dat două assist-uri şi a marcat o dată.

"Faptul că a fost o atmosferă liniștită în stadion ar putea fi unul dintre factori, iar eu cred că devine din ce în ce mai bun. Sunt multe lucruri pozitive în viața sa privată acum, fapt care este evidențiat de prestațiile sale.

Este ajutat și de conexiunile pe care le are cu colegii, pentru că aceștia reușesc să marcheze din oportunitățile pe care el le generează. Are multe pase cheie, iar diferența fundamentală este că acestea sunt transformate în gol de către băieți. Stanciu se simte mult mai bine acum când pasează sau când șutează la poartă", a declarat Trpiskovsky, după meciul cu Jablonec, pentru isport.cz.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și