Închide meniul

Ştefan Radu, lăudat din nou în Italia! „Poate evolua în toate rolurile din defensivă” Fundaşul român rămâne la Lazio: „Are tricoul cusut pe el!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 iunie 2021, 17:00

Ştefan Radu, lăudat din nou în Italia! „Poate evolua în toate rolurile din defensivă Fundaşul român rămâne la Lazio: „Are tricoul cusut pe el!

Zuma Press / ESPA Photo Agency via hepta

Ștefan Radu

Ştefan Radu a fost lăudat de Giuseppe Biava, fostul său coechipier. Acesta a fost impresionat de legenda „vulturilor”, care a spus despre el că poate evolua pe orice poziţie în defensivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Radu, lăudat în Italia! Fundaşul român a decis să rămână la Lazio

Fostul apărător al lui Lazio era convins că fundaşul român va rămâne în continuare la gruparea biancocelestă. „Radu este un jucător care poate evolua în toate rolurile din defensivă. Este foarte flexibil și experimentat. Se poate descurca bine chiar și cu Sarri. Eram sigur că nu va pleca. Are tricoul lui Lazio cusut pe el. Era de neimaginat să-l vezi la o altă echipă”, a declarat Giuseppe Biava, citat de lalaziosiamonoi.it.

profimediaimages.ro
Citește și:

Ştefan Radu a refuzat-o pe Inter. Va juca la Roma până la 36 de ani

Ştefan Radu a fost dorit la Inter de Simone Inzaghi, fostul său antrenor de la Lazio. Totuşi, fundaşul român a ales să rămână la clubul din capitala Italiei, scrie jurnalistul Ginaluca Di Marzio, renumit pentru informaţiile sale corecte.

„Va reînnoi pentru alţi doi ani şi va continua o poveste de dragoste începută demult, în 2008”, notează sursa citată.

Ultimele negocieri au avut loc recent, iar Radu a acceptat oferta lui Lazio. El va îmbrăca tricoul alb-albastru până la 36 de ani.

Reclamă

Ştefan Radu a scris istorie la Lazio

Sezonul trecut, Ştefan Radu a intrat în istoria clubului care l-a transferat de la Dinamo cu aproape 5 milioane de euro.

El a bifat peste 402 meciuri şi a bătut astfel recordul lui Giuseppe Favalli. Ca să îl felicite, colegii l-au aşezat pe un tron în timpul antrenamentului. În total, Ştefan Radu a ajuns la 412 meciuri pentru Lazio. El a marcat 8 goluri şi a dat 21 de pase decisive.

Pentru Lazio, Radu a renunţat şi la convocările la reprezentiva României. ”Lazio este echipa mea națională, este adevărat! Din motive de sănătate am decis să mă dedic cu totul echipei mele de club. Nu regret deloc acest lucru. Cred că a fost decizia corectă”, a spus Radu Ştefan pentru cei de la lalaziosiamonoi.it.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ştefan Radu, lăudat din nou în Italia
  • Fundaşul român rămâne la Lazio

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! Vezi toate știrile
Citește și