Închide meniul

Ștefan Radu, ofertă pentru a pleca de la Lazio. Dezvăluirea impresarului: ”E o diferență foarte mare!”

Antena Sport Publicat: 1 mai 2020, 12:19

Ștefan Radu, ofertă pentru a pleca de la Lazio. Dezvăluirea impresarului: ”E o diferență foarte mare!”

Zuma Press / Matteo Ciambelli via hepta

Ștefan Radu, ofertă pentru a pleca de la Lazio. Dezvăluirea impresarului: ”E o diferență foarte mare!”

  • Radu a avut o ofertă de a pleca de la Lazio
  • Fundașul român a rămas fidel echipei din capitala Italiei
  • Radu se află la Lazio din 2008

Materazzi a povestit că Radu a avut mai multe oferte de la alte echipe și pe un salariu mare, dar a ales să rămână în Serie A și să evolueze la formația din capitala Italiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Impresarul lui Ștefan Radu: ”A refuzat foarte multe oferte”

”El a refuzat foarte multe oferte pentru a continua să îmbrace tricoul lui Lazio. Vara trecută nu a dorit să plece la alt club din Italia, în ciuda faptului că a existat o diferență foarte mare din punct de vedere financiar”, a declarat Materazzi, pentru TuttoMercato.

Înțegerea lui Radu cu  Lazio expiră în 2021, dar încă nu i s-a oferit prelungirea contractului. ”Încă nu am vorbit despre o posibilă reînnoire a contractului cu Lazio”, a mai spus Materazzi.

Reclamă

Ștefan Radu, record negativ pentru Lazio

Ștefan Radu a intrat în istoria lui Lazio cu un record negativ. Românul este jucătorul cu cele mai multe cartonașe galbene, informează thelaziali.com.

Radu a primit 90 de cartonașe galbene în cele 372 de meciuri în care a evoluat. În clasament este urmat de Lulic, care are 75 în 351 de partide.

Reclamă

Românul evoluează pentru Lazio din 2008, atunci când s-a transferat de la Dinamo. În tot acest timp Radu a câștigat cinci trofee cu formația din capitala Italiei.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital!
Serie A • 17 mart., 20:11
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital! Meciul Atalanta – Fiorentina a fost amânat
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio
Fotbal extern • 13 mart., 12:27
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio! Rezultatele slabe i-au decis soarta italianului
Bayern - Lazio 3-0 și Real Sociedad - PSG 1-2.
Liga Campionilor • 5 mart., 23:56
Bayern – Lazio 3-0 și Real Sociedad – PSG 1-2. Kane și Mbappe au făcut spectacol și s-au calificat în sferturile Ligii
Thomas Tuchel a fost întrebat direct dacă se teme că va fi dat afară de la Bayern
Liga Campionilor • 15 feb., 8:27
Thomas Tuchel a fost întrebat direct dacă se teme că va fi dat afară de la Bayern. Discurs dezlănţuit după meciul cu Lazio
Au trecut 16 ani de la transferul lui Ștefan Radu la Lazio
Serie A • 28 ian., 13:58
16 ani de la transferul lui Ștefan Radu la Lazio. Italienii, mesaj pentru românul cu cele mai multe meciuri din istoria clubului