Închide meniul

Ștefan Radu, performanță incredibilă! De azi, românul e definitiv în istoria lui Lazio. Va egala recordul lui Giuseppe Favalli

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 martie 2021, 6:19

Ștefan Radu, performanță incredibilă! De azi, românul e definitiv în istoria lui Lazio. Va egala recordul lui Giuseppe Favalli

profimediaimages

Ștefan Radu va juca meciul 401 pentru Lazio

Ștefan Radu va intra definitiv în istoria lui Lazio. Fundașul de 34 de ani este anunțat titular în duelul cu Udinese din etapa a 28-a din Serie A. Va fi meciul 401 pentru apărătorul român în tricoul capitolinilor.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Va egala recordul lui Favalli pentru cele mai multe meciuri din istoria lui Lazio. Merită felicitat. Ștefan a ajuns aici de mic și a realizat lucruri importante.

E frumos să vezi cât de mult ține la Lazio. Chiar și după ultima operație a revenit imediat pentru a ajuta echipa. Sunt norocos să-l am, e un jucător important pentru noi", a declarat Simone Inzaghi, antrenorul lui Lazio, citat de tuttomercatoweb. 

Ștefan Radu intră definitiv în istoria lui Lazio

Ștefan Radu a fost transferat de Lazio de la Dinamo în ianuarie 2008 pentru 4.75 milioane de euro. El a câștigat Cupa și Super Cupa Italiei în trei rânduri alături de formația capitolină.

Fundaşul român a scris istorie şi în campionat. Cu 326 de meciuri, este jucătorul lui Lazio cu cele mai multe prezențe în Serie A. Românul l-a depășit în acest sezon pe Aldo Puccinelli, un fotbalist emblematic pentru Lazio în anii '40 și '50.

Reclamă

Partida Udinese – Lazio se joacă azi de la ora 16:00. Echipa lui Ștefan Radu nu renunță la lupta pentru cupele europene. Capitolinii sunt la patru puncte de locul 6, care asigură prezența în Europa League, și la șase lungimi de poziția a patra, care merge în Champions League.

Lazio suferă din cauza rezultatelor inconsistente. Formația pregătită de Simone Inzaghi are două victorii și două infrângeri în ultimele patru etape. 

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 3-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Doi jucători intraţi la pauză au marcat 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” Vezi toate știrile
Citește și