Închide meniul

Ștefan Radu, performanță incredibilă! De azi, românul e definitiv în istoria lui Lazio. Va egala recordul lui Giuseppe Favalli

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 martie 2021, 6:19

Ștefan Radu, performanță incredibilă! De azi, românul e definitiv în istoria lui Lazio. Va egala recordul lui Giuseppe Favalli

profimediaimages

Ștefan Radu va juca meciul 401 pentru Lazio

Ștefan Radu va intra definitiv în istoria lui Lazio. Fundașul de 34 de ani este anunțat titular în duelul cu Udinese din etapa a 28-a din Serie A. Va fi meciul 401 pentru apărătorul român în tricoul capitolinilor.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Va egala recordul lui Favalli pentru cele mai multe meciuri din istoria lui Lazio. Merită felicitat. Ștefan a ajuns aici de mic și a realizat lucruri importante.

E frumos să vezi cât de mult ține la Lazio. Chiar și după ultima operație a revenit imediat pentru a ajuta echipa. Sunt norocos să-l am, e un jucător important pentru noi", a declarat Simone Inzaghi, antrenorul lui Lazio, citat de tuttomercatoweb. 

Ștefan Radu intră definitiv în istoria lui Lazio

Ștefan Radu a fost transferat de Lazio de la Dinamo în ianuarie 2008 pentru 4.75 milioane de euro. El a câștigat Cupa și Super Cupa Italiei în trei rânduri alături de formația capitolină.

Fundaşul român a scris istorie şi în campionat. Cu 326 de meciuri, este jucătorul lui Lazio cu cele mai multe prezențe în Serie A. Românul l-a depășit în acest sezon pe Aldo Puccinelli, un fotbalist emblematic pentru Lazio în anii '40 și '50.

Reclamă

Partida Udinese – Lazio se joacă azi de la ora 16:00. Echipa lui Ștefan Radu nu renunță la lupta pentru cupele europene. Capitolinii sunt la patru puncte de locul 6, care asigură prezența în Europa League, și la șase lungimi de poziția a patra, care merge în Champions League.

Lazio suferă din cauza rezultatelor inconsistente. Formația pregătită de Simone Inzaghi are două victorii și două infrângeri în ultimele patru etape. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ștefan Radu este la Lazio din 2008
  • Va juca meciul 401 în tricoul capitolinilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și