Închide meniul

Ștefan Radu poate fi coleg cu un star al Borussiei Dortmund! Pe cine vrea Lazio din vară

Antena Sport Publicat: 24 mai 2020, 12:24

Ștefan Radu poate fi coleg cu un star al Borussiei Dortmund! Pe cine vrea Lazio din vară

Zuma Press / ESPA Photo Agency via hepta

Ștefan Radu

  • Lazio poate transfera un jucător de la Dortmund
  • Fotbalistul mai are contract până pe 30 iunie
  • Conducerea lui Dortmund nu i-a prelungit înțelegerea

Potrivit Football-italia.net, Lazio este pregătită să îl achiziționeze pe fostul campion mondial, care își termină contractul cu Borussia pe 30 iunie. Pe lângă Lazio, Milan și Roma sunt alte cluburi interesate de serviciile fotbalistului german.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mario Gotze nu va mai continua la Borussia Dortmund

”Mario va pleca în această vară. Este o decizie pe care am luat-o de comun acord, după ce am discutat situația lui curentă de la club”, a spus Michael Zorc, directorul general al lui Dortmund, pentru Sky Germania.

Gotze va împlini 28 de ani luna viitoare și câștiga 5 milioane de euro per sezon în Bundesliga. Având în vedere performanțele sale din ultimii ani, acesta va accepta, cel mai probabil, o reducere a salariului și va merge la unul din cluburile din Serie A. 

Reclamă

Lazio este o specialistă în a revitaliza carierele fotbaliștilor germani. În trecut l-a transferat pe Miroslav Klose și a făcut o afacere foarte bună. De asemenea, Milan are nevoie de un fotbalist ofensiv, după ce Zlatan Ibrahimovic va pleca și el de pe San Siro.

Mario Gotze a evoluat în acest sezon în 14 meciuri în Bundesliga și a marcat trei goluri. El este cotat la 10.5 milioane de euro de site-ul Transfermakrt.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio
Fotbal extern • 13 mart., 12:27
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio! Rezultatele slabe i-au decis soarta italianului
Bayern - Lazio 3-0 și Real Sociedad - PSG 1-2.
Liga Campionilor • 5 mart., 23:56
Bayern – Lazio 3-0 și Real Sociedad – PSG 1-2. Kane și Mbappe au făcut spectacol și s-au calificat în sferturile Ligii
Thomas Tuchel a fost întrebat direct dacă se teme că va fi dat afară de la Bayern
Liga Campionilor • 15 feb., 8:27
Thomas Tuchel a fost întrebat direct dacă se teme că va fi dat afară de la Bayern. Discurs dezlănţuit după meciul cu Lazio
Au trecut 16 ani de la transferul lui Ștefan Radu la Lazio
Serie A • 28 ian., 13:58
16 ani de la transferul lui Ștefan Radu la Lazio. Italienii, mesaj pentru românul cu cele mai multe meciuri din istoria clubului
Cota lui Daniel Boloca a ”explodat”!
Serie A • 25 oct., 8:54
Cota lui Daniel Boloca a ”explodat”! Cât a ajuns să valoreze românul care e la mare căutare în Italia