Închide meniul

Ştefan Radu scrie în continuare istorie la Lazio. La 34 de ani, fundaşul cere un nou contract cu echipa lui Inzaghi

Antena Sport Publicat: 9 aprilie 2021, 6:12

Ştefan Radu scrie în continuare istorie la Lazio. La 34 de ani, fundaşul cere un nou contract cu echipa lui Inzaghi

Ştefan Radu şi-a anunţat retragerea din fotbal

Ştefan Radu, în timpul unui meci pentru Lazio / Profimediaimages

  • Ştefan Radu are 34 de ani
  • Radu a intrat în istoria lui Lazio

"Fundaşul are 34 de ani şi speră să poată continua aventura biancoceleste încă o perioadă", notează tuttomercatoweb.com. Radu are contract cu Lazio Roma până la 30 iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ştefan Radu a intrat în istoria lui Lazio

Ştefan Radu, care a devenit săptămâna trecută fotbalistul cu cele mai multe meciuri jucate pentru Lazio Roma – 402, a fost recompendat miercuri cu un jilţ personalizat de către clubul italian. Radu a doborât recordul de 401 meciuri jucate pentru Lazio, care era deţinut de Giuseppe Favalli.

La ceremonie a fost prezentă întreaga echipă, dar a participat şi Favalli. Ştefan Radu a primit jilţul personalizat cu numărul 402 şi Radu, un tablou cu un tricou cu numărul 402 şi câteva fotografii speciale.

Reclamă

"Sunt foarte fericit. Echipa şi clubul mi-au făcut două surprize foarte mari, nu mă aşteptam la aceste cadouri. Nu ştiu ideea cui a fost, sunt curios: este un cadou foarte frumos, îmi voi aminti toată viaţa acet moment. Sper că magazionerii mă vor ajuta să duc totul acasă. Copiii vor fi mulţumiţi, dar le voi spune că este un cadou pentru mine”, a declarat Radu, râzând la ultima afirmaţie.

Ştefan Radu a scris istorie şi în Serie A

Ștefan Radu a fost transferat de Lazio de la Dinamo în ianuarie 2008 pentru 4.75 milioane de euro. El a câștigat Cupa și SuperCupa Italiei în trei rânduri alături de formația capitolină.

Reclamă

Fundaşul român a scris istorie şi în Serie A. Cu 327 de meciuri, este jucătorul lui Lazio cu cele mai multe prezențe în competiţia internă. Românul l-a depășit în acest sezon pe Aldo Puccinelli, un fotbalist emblematic pentru Lazio în anii '40 și '50. Sezonul 2020/2021 este cel de-al 13-lea și jumătate în Serie A pentru Ştefan Radu.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital!
Serie A • 17 mart., 20:11
Şeful Fiorentinei a suferit un infarct şi a fost transportat cu elicopterul la spital! Meciul Atalanta – Fiorentina a fost amânat
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio
Fotbal extern • 13 mart., 12:27
OFICIAL | Maurizio Sarri a plecat de la Lazio! Rezultatele slabe i-au decis soarta italianului
Bayern - Lazio 3-0 și Real Sociedad - PSG 1-2.
Liga Campionilor • 5 mart., 23:56
Bayern – Lazio 3-0 și Real Sociedad – PSG 1-2. Kane și Mbappe au făcut spectacol și s-au calificat în sferturile Ligii
Thomas Tuchel a fost întrebat direct dacă se teme că va fi dat afară de la Bayern
Liga Campionilor • 15 feb., 8:27
Thomas Tuchel a fost întrebat direct dacă se teme că va fi dat afară de la Bayern. Discurs dezlănţuit după meciul cu Lazio
Au trecut 16 ani de la transferul lui Ștefan Radu la Lazio
Serie A • 28 ian., 13:58
16 ani de la transferul lui Ștefan Radu la Lazio. Italienii, mesaj pentru românul cu cele mai multe meciuri din istoria clubului