Închide meniul

Stefano Pioli nu are încredere în Ciprian Tătărușanu. Decizia luată de AC Milan după accidentarea lui Mike Maignan

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 octombrie 2021, 8:17

Stefano Pioli nu are încredere în Ciprian Tătărușanu. Decizia luată de AC Milan după accidentarea lui Mike Maignan

Ciprian Tătărușanu, titular la AC Milan

Zuma Press / Fabioferrari via Hepta

Stefano Pioli a cerut conducerii să fie adus, de urgență, un goalkeeper. Șefii rossonerilor s-au mișcat cu rapiditate și sunt pe punctul de a ajunge la un acord cu Antonio Mirante. Italianul de 38 de ani a fost pus pe liber, la Roma, de Jose Mourinho.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătărușanu riscă să rămână rezervă la AC Milan

Trupa de pe San Siro a făcut anunțul că titularul de drept, Maignan, a suferit o accidentare gravă la încheietura mâinii stângi și că are nevoie de operație. Va lipsi cel puțin două săptămâni, perioadă în care AC Milan va juca, în campionat, împotriva celor de la Verona, Bologna și Torino. Săptămâna viitoare are duel și pe terenul lui FC Porto, în UEFA Champions League.

În condițiile date, celebrul jurnalist Fabrizio Romano anunță că Antonio Mirante vine din postura de jucător liber de contract și că se va lupta cu Ciprian Tătărușanu pentru a sta între buturi. Pioli îi mai are în lot pe tinerii Plizzari (21 de ani) și Jungdal (19 ani).

Tătărușanu nu a evoluat nici măcar un minut în actuala stagiune. A fost transferat de Milan în toamna anului trecut, de la Olympique Lyon, pentru o jumătate de milion de euro. După ce a fost rezerva lui Gianluigi Donnarumma, plecat la PSG, Tătărușanu a ajuns să fie a doua variantă de îndată ce a fost transferat Maignan.

Reclamă

Ciprian Tătărușanu s-a retras de la echipa națională

În luna noiembrie a anului trecut, Ciprian Tătărușanu a decis să nu mai accepte nicio convocare la reprezentativa României. Meciul cu Irlanda de Nord a fost ultimul pentru Tătărușanu între buturile reprezentativei tricolore. Goalkeeper-ul lui AC Milan a bifat atunci cel de-al 73-lea meci în tricoul selecționatei noastre.

Să pot fi căpitanul României a însemnat pentru mine cel mai frumos lucru din carieră”, au fost ultimele cuvinte spuse de Tătărușanu din postura de portar al naționalei.

Ciprian Tătărușanu a debutat pentru România în 2010 și a apărat culorile pentru 11 ani. El a fost participant cu selecționata noastră la EURO 2016 și a devenit chiar căpitanul ”tricolorilor”.

Reclamă 4 / 0/3

”Tătă” a jucat 73 de partide la echipa națională și ocupă astfel poziția 17 în clasamentul all-time al jucătorilor cu cele mai multe meciuri la prima reprezentativă, la egalitate cu Cosmin Contra.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și