Închide meniul

Steliano Filip a fost în probe la AS Roma: „Am confirmat prin talent!”. Ce i-au spus italienii la final

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 februarie 2023, 12:09

Steliano Filip a fost în probe la AS Roma: „Am confirmat prin talent!. Ce i-au spus italienii la final

Steliano Filip a fost în probe la AS Roma, când era junior

Steliano Filip a fost în probe la AS Roma, când era junior / Hepta

Steliano Filip a fost în probe la AS Roma pe vremea când era junior. Dezvăluirea a fost făcută de Andrei Vaștag, mijlocaș de 28 de ani care în prezent evoluează la CS FC Dinamo, clubul patronat de Nicolae Badea. La vârsta de 15 ani, Vaștag a mers în Italia pentru a-și încerca norocul la academia celor de la AS Roma. Alături de el au fost prezenți alți doi fotbaliști români: Steliano Filip și Deian Boldor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dintre cei 3, doar Deian Boldor a fost păstrat la juniorii Romei. Fundașul legitimat în prezent la Chindia Târgoviște n-a făcut însă pasul la echipa mare a italienilor.

Steliano Filip a fost în probe la AS Roma: „Am confirmat prin talent!”

La mai bine de un deceniu de la momentul respectiv, Andrei Vaștag a dezvăluit cum au decurs probele la care a luat parte și Steliano Filip, fostul fundaș de la Dinamo ajuns între timp în Ungaria, la Mezőkövesd Zsóry FC.

La sesiunea respectivă de la AS Roma, Filip a jucat pe o poziție ofensivă, de extremă stânga. Chiar dacă acesta a confirmat prin talent, conform spuselor lui Andrei Vaștag, italienii l-au refuzat din cauza fizicului nedezvoltat.

La aceeași concluzie au ajuns și în cazul lui Vaștag. În schimb, Deian Boldor i-a impresionat pe italieni și a fost păstrat la academie.

Reclamă

„Probabil că jucătorul român nu poate îndeplini sută la sută cerințele echipelor din străinătate. Mă refer la cerințele tactice, tehnice. La vârsta de 15 ani am fost la AS Roma. Eu cu Steliano Filip și Deian Boldor. Am fost noi 3, era antrenor Stramaccioni. Eu eram mijlocaș, Stelu era extremă stânga spre vârf.

Noi confirmaserăm prin talent, dar Deian Boldor fiind mult mai dezvoltat, a rămas. Mie și lui Filip ni s-a spus că nu suntem dezvoltați fizic, chiar dacă pe fotbal eram OK. Nu eram destul de dezvoltați, comparându-ne cu cei de acolo”, a povestit Andrei Vaștag, potrivit gsp.ro.

Deian Boldor a jucat la academia Romei timp de 4 ani, până în 2015. El a mai evoluat în Italia la Pescara, Virtus Lanciano, Bologna, Hellas Verona, Foggia și Potenza. Boldor s-a întors în România în 2021, când a semnat cu FC Argeș. Vara trecută, fundașul a fost transferat la Chindia.

Reclamă 4 / 0/3

Steliano Filip l-a felicitat pe Deian Sorescu pentru transferul la FCSB

Steliano Filip l-a felicitat pe Deian Sorescu pentru transferul la FCSB, din această iarnă. Fanii lui Dinamo au răbunit imediat şi i-au asaltat cu mesaje.

Privesc înainte la tot ceea ce urmează. Sper să putem realiza lucruri grozave împreună, FCSB!”, a fost mesajul postat de noul jucător al vicecampioanei României.

Fostul coechipier al lui Sorescu la Dinamo, Steliano Filip, i-a comentat la postarea de pe contul de Instagram. A folosit mai multe emoji.

Fanii şi-au ieşit din minţi şi au avut reacţii dure. „Alt dinamovist fake„, „Să te ia şi pe tine cu el„, „Alt caracter, se vede că eşti prieten cu Steliano„, sunt printre puţinele comentarii care pot fi amintite, restul fiind jignitoare.

Deian Sorescu nu a mai rezistat şi a decis, în cele din urmă, să blocheze comentariile la postarea care a stârnit furia fanilor dinamovişti.

Recomandări
  • Steliano Filip a fost în probe la AS Roma
  • „Am confirmat prin talent!”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și