Închide meniul

Steven Gerrard, dispus să renunţe în vară la Ianis Hagi. Preţul românului şi motivul pentru care ar putea fi vândut. Anunţul făcut de scoţieni

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 mai 2021, 6:36

Steven Gerrard, dispus să renunţe în vară la Ianis Hagi. Preţul românului şi motivul pentru care ar putea fi vândut. Anunţul făcut de scoţieni

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Ianis Hagi poate pleca de la Rangers

Ianis Hagi ar putea pleca în această vară de la Rangers. Presa din Scoţia anunţă că Gerrard este dispus să renunţe la român pentru a face rost de bani. Rangers vrea pe Ianis Hagi 10 milioane de euro, o sumă pe care Sevilla, Lazio sau AS Roma ar fi dispuse să o achite. În acest fel, şi campioana Scoţiei ar scoate un profit de 3,4 milioane de euro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Având în vedere că Rangers nu este dispusă să cheltuiască o sumă imensă de bani în această vară, Hagi pare a fi jucătorul pe care îl poate vinde cel mai ușor, fără ca plecarea lui să aibă un impact asupra echipei.

În mod clar, într-o lume ideală Steven Gerrard ar trebui să păstreze un jucător atât de talentat, însă el a început ca titular doar de 20 de ori în acest sezon. Pentru a face rost de bani, este greu de crezut că Hagi ar fi o pierdere la fel de mare precum Ryan Kent sau Alfredo Morelos”, scriu cei de la Give Me Sport.

Ianis Hagi, pe prima pagină în presa din Spania

Ianis Hagi, fotbalistul de 22 de ani al lui Rangers, este dorit de Sevilla şi a ajuns pe prima pagină a ziarului Estadio Deportivo. Jurnaliştii iberici au luat legătura şi cu Gică Hagi. "Sevilla revine la Hagi" este titlul articolului. 

Reclamă

Gică Hagi: "Ştiu că şi Lazio îl urmăreşte"

Şi Gică Hagi a confirmat că Sevilla l-a vrut pe Ianis înainte ca acesta să semneze în Scoţia. "Regele" i-a avertizat pe andaluzi că Ianis este şi pe lista lui Lazio.

"Nu cred că interesul Sevillei pentru Ianis este nou. Cred că s-a vorbit despre asta şi înainte să fie transferat la Rangers. Dar ştiu că şi Lazio îl urmăreşte. Aşa că vom vedea ce se va întâmpla la vară cu Ianis", a spus Gică Hagi, potrivit jurnaliştilor spanioli.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și