Închide meniul

Steven Gerrard l-a uimit pe un fost jucător al Stelei. ”Era indestructibil. M-a impresionat cel mai mult”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 mai 2020, 13:27

Steven Gerrard l-a uimit pe un fost jucător al Stelei. ”Era indestructibil. M-a impresionat cel mai mult”

DPA Images / Peter Byrne via Hepta

Nana Falemi, cuvinte mari despre Steven Gerrard

"Niciun adversar n-a reușit să mă provoace din punct de vedere mental așa cum a făcut-o Gerrard. Nu ceda niciodată, era indestructibil. Am avut mulți adversari de top, care excelau la tehnică, la capacitate de efort, la viteză, la clarviziune. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gerrard, pe lângă aceste trăsături, era și strong din punct de vedere mental. A fost jucătorul care m-a impresionat cel mai mult. L-aș include în Top 5 mijlocași din toate timpurile", a spus Falemi, la Digi Sport

Cei doi au fost adversari în dubla din sezonul 2003-2004 al Cupei UEFA. Liverpool se impunea în fața Stelei, după 1-1 pe Ghencea și 1-0 pe Anfield.

Steven Gerrard, 9 trofee alături de Liverpool

Marele regret al lui Gerrard, cel care a evoluat pe Anfield în perioada 1998-2015, a fost că nu a reușit să câștige niciun titlu în Premier League. 

Totuși, el și-a adjudecat 9 trofee alături de ”cormorani”. Cel mai important este cel al Ligii Campionilor, cucerit în 2005, după finala nebună de la Istanbul, câștigată la penalty-uri în fața Milanului. 

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase! 23:55 VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal 23:54 FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate 23:41 AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina” 23:27 EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024! 23:10 „Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat! 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe „tema Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) Vezi toate știrile
Citește și