Închide meniul

„Știam că va fi o vedetă!” Tatăl lui Lamine Yamal a lăsat modestia deoparte! Mesaj superb despre noul star al fotbalului mondial

Alex Ioniță Publicat: 11 iulie 2024, 18:27

Reclamă
Știam că va fi o vedetă!” Tatăl lui Lamine Yamal a lăsat modestia deoparte! Mesaj superb despre noul star al fotbalului mondial

„Știam că va fi o vedetă!” Tatăl lui Lamine Yamal a lăsat modestia deoparte!

Profimedia

Tatăl lui Lamine Yamal a lăsat modestia deoparte! Mounir Nasraoui, a declarat joi că ştia că fiul său „va fi o vedetă” din momentul în care s-a născut, scrie EFE.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ştiam despre fiul meu de când s-a născut că va fi o vedetă. Cine este tată ştie asta şi orice tată îşi doreşte ca fiul său să fie cel mai bun”, a spus acesta într-o declaraţie acordată presei catalane.

„Știam că va fi o vedetă!” Tatăl lui Lamine Yamal a lăsat modestia deoparte!

Nasraoui a explicat că Lamine este „euforic” ca urmare a calificării Spaniei în finala EURO 2024. „Vrea să fie cel mai tânăr jucător care a câştigat un Campionat European”, a adăugat el, potrivit agerpres.ro.

Tatăl internaţionalului spaniol a asigurat că pentru el, fiul său este „cel mai bun fotbalist din toate timpurile”. „Nu numai în fotbal, ci şi în dragoste, şi ca persoană. Este un copil şi are o binecuvântare de la Dumnezeu, care este foarte importantă şi trebuie pusă în valoare”, a comentat Nasraoui.

Nasraoui, care va zbura sâmbătă în Germania pentru a urmări finala de duminică împotriva Angliei, a dezvăluit că trăieşte succesele fiului său şi ale echipei naţionale „cu fericire şi bucurie” şi a subliniat că se simte „mândru de toţi jucătorii”. „Sper că ei vor câştiga trofeul şi să devenim campioni”, a adăugat el.

Reclamă
Reclamă 4

Tatăl lui Lamine Yamal a lăudat Rocafonda, cartierul în care locuieşte şi pe care fiul său l-a popularizat. „Acest cartier este cel mai bun din lume şi din Spania, pentru că toţi suntem egali şi ne iubim. Ole Rocafonda 304, o referinţă pentru toată lumea”, a punctat Mounir Nasraoui.

„Geniu”, „semizeu”, „fabulos”: presei internaţionale îi lipsesc cuvintele pentru a-l descrie pe fenomenul spaniol Lamine Yamal, omul meciului cu Franţa din semifinalele EURO 2024, devenit cel mai tânăr fotbalist care marchează la un turneu major, la 16 ani şi 362 de zile.

PSG a reacţionat după ce s-a spus că a oferit 250 de milioane de euro pentru Lamine Yamal

PSG a reacţionat după ce s-a spus că a oferit 250 de milioane de euro pentru Lamine Yamal. Campioana Franţei a negat cu vehemenţă informaţia apărută cu privire la noul star din fotbalul mondial.

Reclamă

Vedetă în devenire pentru Spania la Euro 2024, Lamine Yamal stârneşte deja interes la mercato. În ciuda zvonurilor care circulă în Spania, Paris Saint-Germain a negat că ar fi oferit 250 de milioane de euro pentru a-l transfera pe jucătorul de la FC Barcelona în această vară.

O astfel de sumă ar fi un record şi o sumă mai mare decât cea plătită de Paris Saint-Germain pentru brazilianul Neymar în 2017. În urmă cu şapte ani, PSG l-a luat pe Neymar de la FC Barcelona pentru 222 de milioane de euro.

Format la Barcelona, Lamine Yamal vine după un prim sezon convingător cu echipa blaugrana. Devenit un titular incontestabil la nivel de club, el a devenit, de asemenea, o figură cheie pentru ţara sa la Euro 2024, scrie news.ro.

În timp ce EFE a informat că PSG a contactat clubul înaintea Euro 2024, Sport relatează că surse de la Paris şi-au exprimat surprinderea faţă de acest zvon. Aceasta, în ciuda relaţiilor excelente pe care clubul parizian le are cu agentul internaţionalului spaniol, Jorge Mendes. Sub contract până în 2026, cu posibilitatea de a-şi prelungi aventura până în 2028, Lamine Yamal nu va fi lăsat să plece atât de uşor de Barça. El are în contract o clauză de reziliere de un miliard de euro.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:20

Echipele României, calificate în trei finale la Campionatele Europene de juniori la tenis de masă

9:12

VIDEOGestul făcut de Joselu în timp ce jucătorii Spaniei cereau ca Balonul de Aur să-i revină lui Rodri, la marea sărbătoare a Spaniei

8:50

Dorinel Munteanu, reacţie vehementă după scandalul uriaş din meciul cu Botoşani: „Am înjurat! Am avut o ieşire nervoasă!”

23:42 15 iul.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și