Închide meniul

Ştirile Antena Sport: Marius Şumudică poate reveni în Liga 1! Universitatea Craiova şi Rapid, variantele antrenorului român. Turcii s-au supărat pe el după ultimul interviu şi poate pleca de la Malatyaspor

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 februarie 2022, 21:55

Ştirile Antena Sport: Marius Şumudică poate reveni în Liga 1! Universitatea Craiova şi Rapid, variantele antrenorului român. Turcii s-au supărat pe el după ultimul interviu şi poate pleca de la Malatyaspor

Marius Şumudică s-a dezlănţuit după ce a fost dat afară de la Malatyaspor

Profimedia

„Am făcut cea mai mare greşeală din viaţa mea! E pentru prima şi ultima oară„, au fost cuvintele lui Marius Şumudică ce i-a enervat pe fanii de la Malatyaspor. „Iubesc Malatya şi am venit aici pentru că îmi place Turcia. Să rămânem uniţi şi să salvăm echipa” a fost mesajul lui Sumudică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică poate reveni în Liga 1

De la Gaziantep, Sumudică a fost dat afară după ce a facut o glumă. Dacă o păţeste şi acum, e aşteptat înapoi în Liga 1. Dacă Reghecampf nu le bate pe CFR şi Dinamo, nu mai are viaţă la Craiova. Iar Marius Şumudica i-ar putea lua locul, ca să-i ducă pe olteni in play-off.

Tot timpul sunt cu sufletul pentru ei, sper să îşi revină cât mai repede„,a spus Băluţă, în exclusivitate pentru Antena Sport. Marius Şumudică poate veni şi la Rapid. În februarie, rapidiştii speră să inaugureze noul Giuleşti la debry-ul cu Dinamo.

Marius Șumudică, lămuriri după declarațiile controversate pe care le-ar fi făcut

Marius Șumudică a surprins într-un interviu acordat turcilor de la BeIn Sports. Antrenorul lui Malatyaspor ar fi declarat că regretă că s-a întors în Super Lig. Acesta a venit cu lămuriri.

Șumudică asigură că anumite cuvinte ar fi fost scoase din contex. Asigură că este fericit că s-a întors în Turcia și că își dorește să rămână până la finalul sezonului. Malatyaspor este pe ultimul loc în clasament, la 10 puncte în spatele primei echipe aflate deasupra liniei roșii. Jucătorii lui Șumudică au și o restanță de disputat.

Reclamă

Am citit o parte din comentariile apărute după interviul meu pentru BeIn Sports. După cum știți, o iubesc pe Malatya, clubul, oamenii și jucătorii. Îmi place să lucrez în Turcia, așa cum am spus și arătat de nenumărate ori. Am avut și alte oferte, dar am ales acest campionat iar și iar, pentru că îmi place foarte mult să lucrez aici.

Unele dintre cuvintele din interviul meu au fost scoase din context de presă și simt nevoia să clarific. Am ajuns la Malatya ca urmare a aprecierii pe care o am pentru fotbalul turc și fanii acestuia. Sunt aici pentru că vreau să fiu aici.

Am fost nemulțumit de anumite lucruri referitoare la starea echipei și deja am exprimat asta public. Vreau doar să mă concentrez pe fotbalul nostru și pe pregătirea noastră pentru jocurile viitoare. Am vorbit doar despre selecția care s-a făcut înainte de sezon și despre problemele cu care m-am confruntat pentru a duce echipa la nivelul dorit.

Reclamă 4 / 0/3

Vă rugăm să ascultați întregul interviu și să vedeți imaginea de ansamblu. Sunt o persoană sinceră și spun lucrurile așa cum sunt. Nu îmi mint jucătorii și nu vă mint pe voi, fanii.

Ultimele două jocuri, din campionat, au fost un nou început, unul pozitiv pentru echipa noastră și un indicator al modului în care ar putea arăta lucrurile de acum înainte. Să construim pe asta și să rămânem împreună. Sunt unul dintre voi„, a transmis Marius Șumudică pe contul său de Instagram.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și