Închide meniul

Stuttgart – Bayern Munchen 0-5. Robert Lewandowski a reuşit o „dublă” şi a ajuns la un număr uriaş de goluri marcate în 2021. Gnabry, hat-trick de senzaţie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 decembrie 2021, 22:20

Stuttgart – Bayern Munchen 0-5. Robert Lewandowski a reuşit o „dublă şi a ajuns la un număr uriaş de goluri marcate în 2021. Gnabry, hat-trick de senzaţie

Robert Lewandowski, mașinărie de goluri

Profimedia

Bayern Munchen îşi continuă marşul triumfal spre un nou titlu în Bundesliga. Gnabry a reuşit un hattrick de senzaţie şi Robert Lewandowski o „dublă”. Polonezul a atins o bornă uriaşă în acest an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Robert Lewandowski este o maşinărie de goluri

Robert Lewandowski continuă să facă senzaţie la Bayern Munchen. Starul polonez, despre care multă lume a spus că merita „Balonul de Aur”, continuă să uimească în 2021. A ajuns la 68 de goluri marcate în acest an.

Robert Lewandowski a rupt tăcerea după reacția lui Lionel Messi după ce a câștigat Balonul de Aur

Robert Lewandowski a vorbit pentru prima oară deschis despre Balonul de Aur pe care l-a pierdut în fața lui Lionel Messi, la Paris. Atunci, argentinianul a avut un mesaj clar: Lewa ar fi trebuit să primească premiul pentru 2020.

Reclamă

”Aș vrea să fie o declarație sinceră, nu doar vorbe goale. Am fost atât de aproape, am concurat cu Messi pentru trofeu… Cu siguranță că îl respect pentru felul în care joacă și pentru că a câștigat premiul. Faptul că i-am făcut concurență arată la ce nivel pot ajunge.

Am fost foarte trist și a fost un lucru bun că nu am avut meci la mijlocul săptămânii, după gală. Nu pot spune că sunt mulțumit de decizia France Football. Dimpotrivă. Mă simt neîmplinit”, a spus Lewandowski, citat de polonezii de la Moc Futbolu.

Mesajul lui Lionel Messi pentru Robert Lewandowski

Lionel Messi a câștigat Balonul de Aur 2021, dar a avut un mesaj clar pentru France Football, publicația care oferă cel mai important premiu individual al anului. Robert Lewandowski ar trebui să aibă acasă trofeul pentru 2020, susține sud-americanul.

Reclamă 4 / 0/3

”Toată lumea știe și este de acord cu faptul că tu ai fost câștigătorul anul trecut. Să sperăm că France Football îți va da premiul Balonul de Aur 2020. Cu toții știm că l-ai meritat și sper că îl vei avea acasă”, a spus Messi, după ce a primit al șaptelea Balon de Aur al carierei.

În 2020, France Football a decis să nu organizeze gala decernării Balonului de Aur, din cauza pandemiei de COVID-19. Astfel, Robert Lewandowski, cel care era considerat de toată lumea fotbalului principalul favorit, a ratat șansa carierei de a pune mâna pe trofeu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:00 LIVE VIDEORomânia – Italia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 20:50 LIVE TEXTCFR Cluj – Sepsi 1-0! Muhar a dat lovitura! Clujenii luptă pentru victorie, pentru a reveni pe locul doi 20:50 „Au făcut o treabă bună” Adi Mutu i-a lăudat pe jucătorii de la FCSB după ce au câștigat titlul! Nu l-a uitat nici pe Gigi Becali 20:45 LIVE VIDEOPAOK – AEK se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 20:41 VIDEODenis Alibec a retrogradat în Qatar! A marcat primul gol după patru luni, dar nu şi-a putut salva echipa 20:19 „Nu există! Sunt 4 litere!” Tudorel Stoica a răbufnit după ce FCSB a câștigat titlul! Discurs dur la adresa roș-albaștrilor 19:37 VIDEODenis Drăguș, gol fabulos în Trabzonspor – Gaziantep! S-a distrat cu echipa care vrea să îl transfere. A marcat și Deian Sorescu 19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four Vezi toate știrile
Citește și