Închide meniul

Suedezii nu țin cont de pandemia de coronavirus. Ce se întâmplă cu campionatele de fotbal

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 aprilie 2020, 6:50

Suedezii nu țin cont de pandemia de coronavirus. Ce se întâmplă cu campionatele de fotbal

Zuma Press / Daniel Stiller via hepta

Suedezii nu țin cont de pandemia de coronavirus. Ce se întâmplă cu campionatele de fotbal

Potrivit Aftonbladet, Asociația de Fotbal din Stockholm a luat decizia de a începe stagiunea 2020 așa cum era programată inițial, asta în condițiile în care sunt peste 8,000 de cazuri de coronavirus în țară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionatele de amatori încep în plină pandemie de Covid-19

”După ce am purtat discuții cu Agenția Publică de Sănătate și cu Agenția pentru Protenția împotriva Bolilor am ajuns la concluzia că evenimentele din fotbal nu contribuie la răspândirea virusului”, se arată în comunicat Asociației de Fotbal.

Astfel, ligile 4-7 din fotbalul suedez la masculin și 3-5 la feminin, respectiv competițiile pentru amatori și juniori vor debuta pe 17 aprilie. În schimb, prima ligă va începe în luna iunie. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! Vezi toate știrile
Citește și