Închide meniul

Suma uriaşă pe care o pune la bătaie Manchester City pentru a-l aduce pe Leo Messi în Premier League

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 27 august 2020, 15:37

Suma uriaşă pe care o pune la bătaie Manchester City pentru a-l aduce pe Leo Messi în Premier League

Abaca Press / Liewig Christian/ABACA via Hepta

Leo Messi, în tricoul celor de la Barcelona

Printre cluburile care au cele mai mari şanse să îl transfere pe Leo Messi se numără şi Manchester City. Englezii de la The Telegraph anunţă faptul că formaţia lui Pep Guardiola este dispusă să pună la bătaie 560 de milioane de euro pentru a pune mâna pe Messi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dintre cei 560 de milioane de euro, 225 ar trebui să-i ofere celor de la Barcelona, pentru a-l lăsa pe Messi să plece, iar diferenţa de 335 de milioane ar însemna salariu starului argentinian pe o perioadă de trei sezoane.

Messi şi-ar dori să lucreze din nou cu Guardiola

Messi ştie că sub conducerea lui Guardiola a dovedit pentru prima oară că este cel mai bun jucător al lumii. Pe de altă parte, fără Messi, Guardiola nu a mai cunoscut gustul câştigării Ligii Campionilor.

Împreună, cei doi au câştigat două Ligi ale Campionilor, ambele în finale disputate împotriva lui Manchester United, 2-0, în 2009 şi 3-1, în 2011.

Şi directorul sportiv al lui City, Txiki Begiristain, are o relaţie excelentă cu Messi, el venind de asemenea de la Barcelona.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și