Închide meniul

Şumudică a ajuns de râsul turcilor după umilinţa Craiovei: "M-au luat la caterincă!" Mesaj pentru olteni: "Să nu se mai umfle în pene"

Antena Sport Publicat: 30 august 2020, 8:59

Reclamă
Şumudică a ajuns de râsul turcilor după umilinţa Craiovei: "M-au luat la caterincă!" Mesaj pentru olteni: "Să nu se mai umfle în pene"

Abaca Press / AA via Hepta

Marius Şumudică

Craiova a fost învinsă de Lokomotivi Tbilisi, scor 2-1, şi a bifat unul dintre cele mai ruşinoase rezultate din istoria fotbalului românesc. Turcii au început să râdă de Şumudică. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu am eu de suferit în Turcia, dar m-au luat la caterincă și pe mine pe acolo, se uitau jucătorii pe aici și îmi spuneau: «cum e posibil?!»", a spus Şumudică la Digisport.

Şumudică: Toată lumea: «Craiova în sus, Craiova în jos»

Şumudică le transmite oltenilor să fie mai umili după ce au fost eliminaţi ruşinos din cupele europene. 

"Toată lumea: «Craiova în sus, Craiova în jos». Ar trebui să nu se mai umfle în pene că vezi domnule, îți aprind unii 3 artificii în fața autocarului, tu cânți, dai din mâini, și că «suntem cei mai frumoși, mirosim cel mai bine, conducem cele mai frumoase mașini și avem cele mai frumoase femei». Nu e așa, trebuie să te trezești la realitate și să înțelegi că fotbalul te pedepsește. Ai făcut 10 transferuri și gata, «suntem cei mai buni». 

Aduci și un antrenor cu catenaccio care știe să pună echipa în teren și gata. Eu îl respect pe domnul Bergodi, nu am nicio treabă, dar nu se rezolvă așa problemele. Credem că dacă l-am luat pe Nistor, Craiova va lua campionatul. Uite că te-a bătut CFR acasă când a trebuit să iei campionatul și te-a bătut o echipă din Tbilisi care de 13 ani nu a jucat în Cupele Europene. 

Reclamă

Am intrat în istorie iar. Îmi pare rău pentru suporterii craioveni, pentru cei de acolo, pentru Rotaru, dar din păcate vor face parte din istoria neagră a fotbalului românesc cu acest rezultat”, a mai spus antrenorul de la Gaziantep. 

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:47 Constantin Budescu s-a despărţit oficial de Farul Constanţa! Anunţul clubului condus de Gică Hagi 15:29 Fanii fostei echipe a lui Mircea Rednic i-au împiedicat pe jucători să ajungă la stadion! Meciul a fost anulat 15:29 „Rețineți cuvintele mele” Luis Enrique, prima reacție după ce Kylian Mbappe și-a luat adio de la PSG! 14:55 VIDEOYokohama – Al Ain 2-1 a fost în AntenaPLAY. Japonezii au nevoie să nu piardă în retur pentru a cuceri Liga Campionilor Asiei! 14:52 Final de sezon în Liga a 2-a! Unirea Slobozia și Gloria Buzău, promovate direct! Cine mergre la baraj și cine a retrogradat 14:50 FotoCât de frumoasă e şi cu ce se ocupă cea mai rapidă femeie din România! 14:33 UPDATEFCSB – CFR LIVE TEXT, 20:00. Campioana primește trofeul în fața lui Dan Petrescu! „Erupe” Arena Națională! Derby-ul, sold-out! 14:15 „Ghencea e mică” Gheorghe Mustață, ironie la adresa CSA Steaua în ziua în care FCSB primește titlul! 14:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 | Cursa de 6 ore de la Spa-Francorchamps e ACUM în AntenaPLAY! 13:41 FotoCesc Fabregas, acţionar şi antrenor secund la Como, discurs de senzaţie după promovarea în Serie A! Jucătorii au „explodat”! Vezi toate știrile
Citește și