Închide meniul

Șumudică, reacție după ce presa din Turcia îl dă ca și plecat de la Gaziantep: ”Orice se poate întâmpla!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 aprilie 2020, 17:08

Șumudică, reacție după ce presa din Turcia îl dă ca și plecat de la Gaziantep: ”Orice se poate întâmpla!”

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Șumudică, reacție după ce presa din Turcia îl dă ca și plecat de la Gaziantep: ”Orice se poate întâmpla!”

Șumudică a vorbit despre plecarea sa și spune că este orice posibil, având în vedere clauzele pe care le are în cotract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică: ”Orice se poate întâmpla!”

”Am aflat că astăzi s-a stabilit în Turcia ca pe 12 iunie să înceapă campionatul, ceea ce înseamnă că pe 5 mai eu trebuie să încep pregătirea. Aştept însă detalii de la club, mai ales că este posibil să intru în carantină când ajung acolo.

Am auzit că ar fi apărut această ştire legată de mine. Ce să spun? Orice se poate întâmpla, câtă vreme sunt respectate clauzele contractuale. Aşa cum pot pleca eu, şi ei mă pot da afară. Dar până una, alta eu ştiu că sunt antrenorul cu care Gaziantep a obţinut rezultate bune și care se află în obiectiv”, a declarat Șumudică pentru Digi Sport.

Constantin Gâlcă, dorit în locul lui Marius Șumudică

Șumudică este așteptat la Gaziantep. Ar urma să intre 14 zile în carantina, până să poată relua antrenamentele alături de jucători. Totuși, în momentul în care ajunge în Turcia, riscă să primească vestea că va fi demis. Cel puțin asta susțin turcii de la Fanatik.

"Conducerea i-a decis viitorul lui Marius Șumudică. Acesta a plecat în țara natală, cu un avion privat, fără persmisiunea clubului. Prin urmare, a fost deja contactat conaționalul său, Constantin Gâlcă. Antrenorul danezilor de la Vejle a fost dorit și de Genclerbirligi și Kasimpașa", este anunțul făcut de jurnaliștii turci.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și