Închide meniul

Șumudică, ridicat în slăvi de jucătorii de la Gaziantep. Un fost fundaș de la FCSB vrea să îi fie secund după retragere

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 mai 2020, 13:56

Șumudică, ridicat în slăvi de jucătorii de la Gaziantep. Un fost fundaș de la FCSB vrea să îi fie secund după retragere

Profimediaimages

Jucătorii de la Gaziantep, alături de Marius Șumudică

  • Brazilianul a luat titlul cu Astra
  • A fost cumpărat de la FCSB pentru 600.000 de euro
  • Fundașul va împlini, în luna iulie, 34 de ani

Brazilianul a fost adus în Turcia chiar de Șumudică. Cei doi au lucrat împreună și la Astra. Au colaborat la cea mai bună performanță din istoria clubului din Giurgiu, titlul câștigat în 2016. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, lăudat de Junior Morais

Ajuns la 33 de ani, Junior Morais își face deja planuri pentru momentul în care va pune ghetele în cui. Într-un interviu pentru A Spor, fundașul sud-american a anunțat cum se simte la Gaziantep.

"Joc pentru o echipă mare, este un proiect extrem de interesant aici. Avem un antrenor foarte bun și îmi doresc să continui aici. Mă simt foarte bine, aștept campionatul să se reia. Suntem într-o situație bună în clasament.

Reclamă

Vrei să îți închei cariera aici?
Îmi doresc să îmi duc contractul la bun sfârșit și voi vedea dacă mi se va propune prelungirea lui. Vom vedea ce va fi, este posibil să lucrez cu Șumudică și după ce mă voi retrage, să fac parte din sfaff-ul lui. 

Șumudică e un antrenor uriaș, am lucrat cu el și în România. Am făcut împreună o campanie extraordinară în Europa League. Amândoi vrem să facem o treabă bună și aici, la Gaziantep", a declarat Morais.

Reclamă

Junior Morais a fost adus de Marius Șumudică de la FCSB. Roș-albaștrii au făcut o afacere excelentă și au primit în 600.000 de euro în schimbul veteranului brazilian. În 66 de partide jucate în tricoul lui FCSB, Morais a înscris 2 goluri și a oferit 4 pase decisive.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Curg ofertele pentru Denis Drăguş
Fotbal extern • 27 mart., 16:27
Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!”
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau
Liga 1 • 24 mart., 18:30
Marius Şumudică a comparat un jucător de la Rapid cu Thereau: „Eu nu am mai văzut așa calitate la un vârf de atac”