Închide meniul

Șumudică suportă cu greu carantina: "E cumplit. Îmi dau seama cât de idioți sunt unii care stau în pușcărie pentru un portofel"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 mai 2020, 7:54

Șumudică suportă cu greu carantina: "E cumplit. Îmi dau seama cât de idioți sunt unii care stau în pușcărie pentru un portofel"

Abaca Press / AA/ABACA via Hepta

Mariu Șumudică se află în carantină în Turcia

Antrenorul celor de la Gaziantep compară perioada de carantină cu cea de detenție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"E foarte greu, eu acum îmi dau seama cât de idioţi sunt unii care pentru un portofel, un jaf, stau închişi pe urmă la puşcărie. Lipsa de libertate e cruntă, e cumplit, dar asta e viaţa.

Eu îl am şi pe Maxim aici, cu mine, stă în camera de lângă mine, se pregăteşte şi el aici. Ne mai ducem câte 2 la bicicletă, mai stăm de vorbă. Suntem păziţi de oamenii de aici, trăiesc o aventură" a spus Marius Șumudică la Digisport.

Marius Șumudică, viață de student în Turcia 🙂 Stă la cămin și așteaptă reluarea campionatului

Șumudică a fost cazat într-un cămin studențesc în Turcia. 

"Condiţiile sunt unele normale de cămin. Eu nu prea am avut de-a face cu cămine studenţeşti, dar mi-a adus aminte de armată. Aici mă refer la libertate pentru că nu pot decât să ies pe hol de trei ori pe zi, când îmi iau mâncarea adusă de club. Clubul a făcut maximum pentru noi, nu ai ce să reproşezi.

Reclamă

Aici sunt şi trei jucători, primii trei căpitani ai echipei, plus tot staff-ul. Le-au adus două biciclete pentru cardio, nişte gantere, au încercat să pună la dispoziţie tot ce e necesar, adică să faci tot ce se poate face", a mai povestit Șumudică.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” Vezi toate știrile
Citește și