Închide meniul

"Sunt prea mulţi bani daţi pe el!" Transferul lui Ianis Hagi la Rangers stârneşte controverse în Scoţia

Antena Sport Publicat: 31 mai 2020, 19:27

"Sunt prea mulţi bani daţi pe el!" Transferul lui Ianis Hagi la Rangers stârneşte controverse în Scoţia

DPA Images / Andrew Milligan via hepta

Ianis Hagi e jucătorul lui Rangers

  • Ianis Hagi a costat 3.7 milioane de euro
  • Hagi a marcat deja 3 goluri pentru Rangers
  • Cota lui Ianis Hagi este de 4.5 milioane de euro

”Sunt prea mulți bani dați pe un jucător  pe care nu am putut să îl vedem foarte mult în teren. Însă, antrenorii și directorul sportiv l-au văzut în fiecare zi la antrenament și, probabil, au reușit să își formeze o părere, pe baza căreia să ia decizia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avantajul lui Ianis Hagi este vârsta. În cazul lui este mai mult vorba despre potențialul său, despre marja de progres. Dacă va juca la nivel înalt, clubul poate face profit cu el, dar tot rămân la părerea că este o sumă prea mare pentru un jucător pe care l-am văzut câteva luni la Rangers”, a declarat Kenny Miller, conform The Scottish Sun.

Ianis Hagi a costat 3.7 milioane de euro

Ianis Hagi a fost dorit insistent de Lazio, dar a fost transferat definitiv de Rangers, echipă ce avea şi o clauză de 5 milioane de euro după împrumutul din acest sezon.

Reclamă

Preţul a scăzut la 3.7 milioane de euro din cauza pandemiei, iar acum mingea este în terenul lui Ianis Hagi. Românul şi-a trecut în cont 3 goluri şi două pase decisive pentru Rangers şi scoţienii speră ca cifrele lui să crească. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 28 mart., 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 28 mart., 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu