Închide meniul

„Sunteţi nebuni” Endrick, reacţie fermă după ce a fost comparat cu Pele! Viitorul star al lui Real Madrid face senzaţie la 17 ani

Viviana Moraru Publicat: 10 iunie 2024, 12:29

Reclamă
„Sunteţi nebuni Endrick, reacţie fermă după ce a fost comparat cu Pele! Viitorul star al lui Real Madrid face senzaţie la 17 ani

Endrick, reacţie fermă după ce a fost comparat cu Pele

Endrick, în timpul unui meci/ Profimedia

Endrick a oferit o reacţie fermă, după ce a fost comparat cu marele Pele. Tânărul atacant brazilian i-a calificat drept „nebuni” pe cei care fac această comparaţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Endrick, în vârstă de 17 ani, a devenit cel mai tânăr jucător care a marcat în trei meciuri internaţionale consecutive pentru Brazilia, de la Pele şi până în prezent, după ce a înscris sâmbătă golul victoriei în amicalul cu echipa Mexicului (scor 3-2), disputat în Texas.

Endrick, reacţie fermă după ce a fost comparat cu Pele

„Voi, băieţi, puteţi fi nebuni cu ceea ce creaţi”, a spus Endrick, atunci când un reporter l-a întrebat ce părere are despre comparaţia cu legendarul număr 10 al Braziliei. „Nimeni nu ar trebui comparat cu nimeni. Pele a fost Pele”, a adăugat el, conform agerpres.ro.

De asemenea, Endrick a marcat singurul gol în victoria Braziliei în faţa Angliei (1-0), în luna martie pe Wembley, şi a înscris apoi din nou în egalul cu Spania (3-3), pe stadionul Santiago Bernabeu, trei zile mai târziu.

În ciuda faptului că nu va împlini 18 ani până în iulie, Endrick va purta tricoul cu numărul 9 al Braziliei în timpul turneului Copa America, programat în Statele Unite în perioada 20 iunie-14 iulie.

Reclamă
Reclamă 4

Dar atacantul nu lasă niciun zgomot exterior să-l distragă de la obiectivul său de a ajuta Brazilia în tentativa de a câştiga pentru a zecea oară turneul continental.

„Este urât să compari jucători”, a subliniat Endrick, care se va alătura luna viitoare noului său club, Real Madrid, după despărţirea de Palmeiras. „Fiecare are propria poveste, propria realitate, de unde vine şi prin ce trebuie să treacă pentru a reuşi. Să lăsăm istoria să se scrie. Vrem ca media braziliană să ne susţină, nu să facă tot felul de comparaţii”, a mai spus noua vedetă a fotbalului brazilian.

Endrick a marcat din nou şi a scris istorie pentru Brazilia

Endrick a marcat din nou şi a scris istorie pentru Brazilia. Puştiul minune, care s-a înţeles deja cu Real Madrid, este surclasat doar de marele Pele.

Reclamă

Endrick are 17 ani şi a bifat deja cinci partide la naţională. Acesta a marcat un gol în duelul cu Mexic şi a devenit al doilea cel mai tânăr jucător care marchează trei goluri la echipa naţională.

La acest capitol este depăşit doar de legendarul Pele, care a decedat în urmă cu un an şi jumătate. În total, Endrick a marcat trei goluri la naţionala sa, în cele cinci meciuri jucate.

Endrick a semnat deja cu Real Madrid, urmând să se alăture lotului „galacticilor” atunci când va împlini vârsta de 18 ani. În prezent, puştiul minune al Braziliei evoluează la Palmeiras.

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:50

LIVE VIDEOCursa de sprint de la Formula 3 e ACUM în AntenaPLAY! Christian Mansell, cel mai rapid pilot în calificări

11:45

LIVE VIDEOCampionatele Europene de înot sunt ACUM în AntenaPLAY! Denis Popescu s-a calificat în semifinale la 100 de metri spate

11:29

România – Belgia, la EURO 2024. Mircea Rednic a anunţat ce ne aşteaptă în duelul crucial cu „Diavolii Roşii”

11:21

România – Belgia, la EURO 2024 | Totul despre meciul care ar putea să le aducă tricolorilor calificarea în optimi la EURO 2024!

10:53

Andy Murray se operează la 37 de ani. Scoţianul s-ar putea retrage la Wimbledon 2024

10:46

România – Belgia, la EURO 2024 | Sute de fani români au ajuns la Koln fără bilet! Cât a ajuns să coste un bilet pe piaţa neagră

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și