Închide meniul

Super-fotbalistul pe care Real Madrid îl vrea pe Bernabeu! Echipa lui Carlo Ancelotti, pregătită să achite o sumă imensă

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 18 octombrie 2021, 14:31 / Actualizat: 10 noiembrie 2023, 16:16

Super-fotbalistul pe care Real Madrid îl vrea pe Bernabeu! Echipa lui Carlo Ancelotti, pregătită să achite o sumă imensă

Carlo Ancelotti ar putea deveni selecţionerul Braziliei

Carlo Ancelotti / Profimediaimages

Super-fotbalistul pe care Real Madrid îl vrea pe Bernabeu! Real Madrid se pregăteşte de El Clasico cu FC Barcelona, dar echipa blanco se gândeşte şi la viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Carlo Ancelotti, antrenorul madrilenilor, a cerut un marcator şi se pare că acesta va fi adus din Premier League, de la Everton. Este vorba despre Dominic Calvert-Lewin pe care Real Madrid este pregătită să achite o sumă imensă.

Super-fotbalistul pe care Real Madrid îl vrea pe Bernabeu

Real Madrid se află în căutarea unui vârf puternic și studiază piața în Premier League. Italienii de la Calciomercato spun că gruparea blanco și-a propus în perioada de transferuri din ianuarie să-l transfere pe vârful lui Everton, Dominic Calvert-Lewin, în vârstă de 24 de ani.

Din primăvară îl vrea Real Madrid pe atacantul lui Everton, crescut de Sheffield United, Real Madrid se luptă pentru semnătura internaționalului englez cu Arsenal, dar formația blanco se pregătește să facă o ofertă de nerefuzat.

Echuipa lui Carlo Ancelotti oferă 45 de milioane pe atacant

Dominc Calvert-Lewin valorează 45 milioane de euro, cea mai înaltă cotă de piață atinsă în carieră, iar la naționala The Three Lions a jucat în 11 partide și a marcat patru goluri. Calvert-Lewin mai are contract cu Everton până pe 30 iunie 2025. Real Madrid vrea să achite această sumă pentru a-l avea pe atacant încă din ianuarie 2022 pe Santiago Bernabeu.

Reclamă

Echipa madrilenă e pe 2 în La Liga, cu 17 puncte după opt partide. Lider e Real Sociedad, formație care a acumulat 20 de puncte după nouă meciuri jucate. Pentru Real Madrid urmează El Clasico, împotriva celor de la FC Barcelona, în acest weekend.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și