Închide meniul

Super Liga Europei | Jurgen Klopp, șocat de decizia patronilor: "Eu și jucătorii n-am știut nimic!" Aroganța la care au fost supuși "cormoranii"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 aprilie 2021, 19:27

Super Liga Europei | Jurgen Klopp, șocat de decizia patronilor: "Eu și jucătorii n-am știut nimic!" Aroganța la care au fost supuși "cormoranii"

profimedia

Super Liga Europei a stârnit revoluția în fotbal

Super Liga Europeană a aruncat fotbalul în aer. UEFA a anunțat măsuri drastice pentru echipele care s-au alăturat acestei mișcări. În mod uluitor, Jurgen Klopp și jucătorii lui Liverpool n-au știut nimic de planurile patronilor americani!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Super Liga Europei | Jurgen Klopp, după ce Liverpool s-a alăturat proiectului

"Am auzit prima dată ieri despre asta. Nu știu prea multe oricum, mai mult sau mai puțin ce știți și voi, în presă. E greu. Oamenii nu sunt fericiți. Îi înțeleg. Nu pot să vorbesc mai mult. 

Eu și jucătorii nu am știut, nu am fost implicați în acest proces. Acum va trebui să așteptăm să vedem ce se întâmplă. Am 53 de ani, de când eram jucător exista Liga Campionilor… Obiectivul meu a fost mereu să antrenez acolo, ca jucător n-am reușit să ajung la acest nivel. Îmi place fotbalul competitiv", a spus Jurgen Klopp, înainte de Leeds United – Liverpool.

Până în acest moment, 12 echipe sunt gata să facă parte din Super Liga Europei: Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Manchester United, Manchester City, Arsenal, Liverpool, Tottenham, Chelsea, Juventus, Inter, AC Milan.

"Nu-mi place deloc cum suntem priviți. Liverpool este mult mai mult decât această decizie. Echipa și fanii sunt cei mai importanți”, a atenționat Jurgen Klopp.

Reclamă

Presa din Anglia speculează că Jurgen Klopp va pleca de la Liverpool în contextul aderării "cormoranilor" la Super Liga Europei. Neamțul este sub presiune și din cauza rezultatelor neconcludente din acest sezon. 

Super Liga Europei | Protest la Leeds United – Liverpool

Super Liga Europei a stârnit reacții vehemente și din partea cluburilor rămase pe "din afară". După ce Betis i-a ironizat pe granzii Spaniei, iar cluburile din Italia au cerut excluderea lui Juve, Milan și Inter din Serie A, și Leeds United a ieșit la atac.

Jucătorii lui Marcelo Bielsa au ieșit la încălzire cu tricouri reprezentative Champions League. "Câștigați-vă dreptul. Fotbalul este pentru fani", a fost mesaj afișat de fotbaliștii lui Leeds. "Albii" au făcut aluzie la sezonul slab al lui Liverpool, care riscă să termine în afara locurilor de Liga Campionilor. 

Reclamă 4 / 0/3

Giganţii de pe "Batrânul continent" vor să înceapă noua competiţie în 2022. Aceasta va fi susţinută de banca JP Morgan, iar cluburile fondatoare ar urma să primească câte 350 de milioane de euro, potrivit New York Times.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și