Închide meniul

Super Liga Europei | PSG are la dispoziţie 14 zile pentru a răspunde invitaţiei de a fi membru în Liga care a aruncat în aer fotbalul european

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 aprilie 2021, 17:57

Super Liga Europei | PSG are la dispoziţie 14 zile pentru a răspunde invitaţiei de a fi membru în Liga care a aruncat în aer fotbalul european

Zuma Press / Dppi/Jean Catuffe via Hepta

PSG are termen 14 zile de a răspunde prezent

Potrivit contractului, PSG este invitată în calitate de membru fondator. ceea ce i-ar asigura un loc pe viaţă şi venituri foarte mari. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul parizian are 14 zile pentru a răspunde invitaţiei, în timp ce grupările Bayern Munchen şi Borussia Dortmund au la dispoziţie 30 de zile pentru a accepta sau declina o astfel de invitaţie.

Proiectul Superligii europene a fost anunţat oficial, duminică seară, printr-un comunicat oficial al cluburilor fondatoare.

Super Liga Europei a fost înfiinţată

"Douăsprezece dintre cele mai importante cluburi europene anunţă că au ajuns la un acord pentru crearea unei noi competiţii, Super Liga, guvernată de grupările sale sale fondatoare. Cluburile fondatoare speră să se angajeze în discuţii cu UEFA şi FIFA pentru a găsi cele mai bune soluţii pentru noua ligă şi pentru fotbal în ansamblu”, se arată în comunicat.

Cele 12 cluburi fondatoare sunt AC Milan, Arsenal Londra, Atletico Madrid, Chelsea, FC Barcelona, Interazionale Milano, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Real Madrid şi Tottenham.

Reclamă

Preşedintele acestui grup este Florentino Perez, conducătorul de la Real Madrid.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și