Închide meniul

Surpriza serii după PSG – Barcelona 1-1. Cu cine a făcut schimb de tricouri Kylian Mbappe

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 martie 2021, 10:26

Surpriza serii după PSG – Barcelona 1-1. Cu cine a făcut schimb de tricouri Kylian Mbappe

ProfimediaImages

Kylian Mbappe vrea să plece de la PSG

Din toate vedetele prezente în primul 11 al lui Koeman, Mbappe l-a ales pe Pedri, cei doi fiind printre cei mai talentaţi tineri jucători ai momentului, alături de Erling Haaland. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mbappe s-a dus la Pedri şi l-a şi ajutat să se dezbrace pentru a face schimbul. Fotbalistul oaspeţilor avea geaca pe el după ce fusese înlocuit în minutul 79. Cei doi s-au şi îmbrăţişat înainte să plece spre vestiare. 

Pedri, despre comparaţia lui Mbappe cu Messi

"Mbappe? Are foarte mult talent, dar mai are mult de îmbunătăţit pentru a ajunge la nivelul lui Lionel Messi", spunea recent Pedri despre cel cu care a făcut schimbul de tricouri. Mbappe îl contrazice însă şi începe lupta cu recordurile. 

Francezul, campion mondial, este cel mai tânăr jucător, la 22 de ani şi 80 de zile, cate ajunge la cota 25 de goluri marcate în UEFA Champions League, în istoria competiţiei. El l-a depăşit tocmai pe Lionel Messi, cel care atinsese această bornă la 22 de ani şi 286 de zile. 

Reclamă

Paris Saint-Germain s-a calificat în sferturile Ligii Campionilor, deşi a remizat, scor 1-1, cu Barcelona, în returul optimilor. Pentru PSG a marcat Mbappe '30, iar pentru Barcelona a înscris Messi '37. În tur, PSG s-a impus, scor 4-1.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și